Kotiseudun parhaat

05.06.2020

Löydät valikoimistamme useita kotiseutumme parhaita, paikallisten lähituottajien tuotteita. Mutkatonta ja maistuvaa lähiruokaa. Tutustu ja ihastu!

Päivitämme tälle sivulle jatkuvasti lisää kotiseutumme parhaita.

Birkkalan Speltti, Suomusjärvi

Birkkalan Speltti tila on erikoistunut luomuspeltin tuotantoon jo yli 20 vuoden ajan. Tilalla viljellään luontoa kunnioittaen. Spelttituotteet ovat aitoa, alkuperäistä spelttiä. Birkkalan luomuspelttituotteita esim. spelttijauhoja ja -korppuja löydät useista toimipaikoistamme.

Hortiherttuan Puutarha, Karjalohja

Hortiherttuan puutarhassa kasvaa tuoretta, terveellistä ja turvallista lähiruokaa alueen herkkusuille mm. tomaatteja, kurkkuja, salaatteja ja yrttejä. Kaikki tuotteet viljellään, poimitaan ja pakataan käsityönä, jolloin tuotteiden laatu pysyy korkealuokkaisena. Tutustu Hortiherttuan tuotteisiin myymälöissämme Lohjan seudulla tai poikkea tilalla ostoksilla.

Karviaisen tila, Angelniemi

Voima löytyy läheltä! Salon Angelniemeltä tulee oikeaa superruokaa. Karviaisen tilalla viljellään härkäpapua, joka muuntuu moneksi ja sopii moneen ruokaan. Tästä voima-pavusta on saatavilla useita tuotteita aina härkäpapurouheesta, muroihin ja suklaaseen asti. Tähän tuoteperheeseen kannattaa ehdottomasti tutustua.

Meritalo, Ylönkylä

Meritalon tuotteissa maistuu kesä, oletko maistanut? Hillot, mehut ja marjarouheet tulevat läheltä ja tuotteissa käytetään Puhtaasti kotimainen -merkkiä, koska ne ovat perusraaka-aineiden osalta 100 % suomalaisia. Meritalon tuotteita löydät useista SSO:n toimipaikoista.

Paulan Puutarha, Angelniemi

Paula Achrénin Paulan Puutarhalla viljellään omenoita jo kolmannessa polvessa. Satokausi alkaa yleensä elokuussa ja omenoita löytyy Prisma Halikosta ja S-market Plaza Salon hevi -tiskeiltä aina jouluun asti. Tilalla jatkojalostetaan omenoista myös pastöroitua omenamehua, jota löytyy meidän lähiruoka -hyllyistä kätevissä hanapakkauksissa ympäri vuoden. Näitä herkkuja kannattaa kokeilla ja käydä vaikka piipahtamassa tilan omalla siideripuodilla.