Etuja juhlapäiväsi kunniaksi

SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan sekä heidän taloudessaan juhlapäiväänsä viettäviä henkilöitä juhlaeduilla. Nämä edut löytyvät S-mobiilista syntymäpäiväkuukauden ajan:

  • SSO:n Prismat, S-marketit, Salet sekä ABC- ja SSO liikennemyymälät: Kotimaista mutakakku 400g pakaste tai Kotimaista gluteeniton mutakakku 400g pakaste veloituksetta. 1 tuote/kuponki. Gluteeniton versio vain Prismojen valikoimassa. Arvo 2,39-2,90 (5,97-7,25).
  • SSO:n Prisma parturi-kampaamot Halikko, Lohja ja Nummela: tuote tai palvelu -15% (hoitolapalvelut vain Halikossa). Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai lahjakorttiin.
  • SSO:n ruokaravintoloista Antonio Salo ja Lohja, Rikala Bar&Grill Salo ja Ristorante Invar Nummela: À la carte ruokailun yhteydessä asiakasomistajaviini (75 cl) tai alkoholiton kuohuviini Colonnara Icemary Organic Sparkling (75 cl) hintaan 10€/pullo (norm. 24,90-36,90 €). 1 pullo/ etukuponki. Tämä etukuponki vain täysi-ikäisille.

Juhlapäivän edut on tarkoitettu syntymäpäiväänsä viettäville SSO:n asiakasomistajille. Edut tulevat näkyviin syntymäpäiväkuukauden alussa ja ne ovat voimassa koko syntymäpäiväkuukauden. Edut löytyvät vain S-mobiilista. Lataa S-mobiili maksutta puhelimesi sovelluskaupasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.