Hyödynnä rahanarvoiset etusi

Mistähän eduista sitä tänään nauttisi? S-mobiili on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

S-mobiili on asiakasomistajan hyödyllisin sovellus joka on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin asiakkaille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja. S-mobiilin voit ottaa käyttöön kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Lataa nyt maksuton S-mobiili ja ota kaikki hyöty irti asiakasomistajuudestasi! Mobiilisovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.

Etulistaus päivittyy jatkuvasti, joten pysy siis kuulolla! Nämä etukupongit löydät vain S-mobiili -sovelluksesta. Tarkat etukuponkien käyttöpaikat ja ehdot löydät S-mobiilista edun yhteydestä.

Prismat
  • Prisma Halikko, Lohja ja Nummela: Normaalihintaiset kengät -20%. 1 tuote/etukuponki. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Etu voimassa 1.-31.5.2021.
Prisma parturi-kampaamot
  • Prisma parturi-kampaamo Halikko, Lohja ja Nummela: Normaalihintaisesta kampaamotuotteesta  -20%. Etu vain parturi-kampaamosta. Etu voimassa 1.-31.5.2021.
  • Prisma parturi-kampaamo Halikko hoitola: Kasvo -ja jalkahoidot -20%. 1 palvelu/kuponki. Etu voimassa 1.-31.5.2021.
SSO ABC- ja SSO liikennemyymälät
  • ABC Masuuni, ABC Lohja ja ABC Perniö: Il Primo jäätelö 2,50€ (norm. 3,50€). Etu voimassa 1.-31.5.2021.
  • ABC Piihovi, Lohja, Masuuni, Perniö ja SSO liikennemyymälät Salo ja Tytyri: Vitriinituotteen ostajalle kuuma juoma (norm. kahvi, tee tai kaakao) veloituksetta. Etu voimassa 1.-31.5.2021.
SSO ravintolat
  • Antonio Salo ja Lohja: Burger time menu burgerit -15% (House burger, Punajuuri burger, Habanero burger ja Lohi-avocado burger). Etu voimassa 26.4.-30.5.
SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan sekä heidän taloudessaan juhlapäiväänsä viettäviä henkilöitä juhlaeduilla.
Nämä edut löytyvät S-mobiilista syntymäpäiväkuukauden ajan. Katso edut >>