Hyödynnä rahanarvoiset etusi

Mistähän eduista sitä tänään nauttisi? S-mobiili on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

S-mobiili on asiakasomistajan hyödyllisin sovellus joka on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin asiakkaille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja. S-mobiilin voit ottaa käyttöön kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Lataa nyt maksuton S-mobiili ja ota kaikki hyöty irti asiakasomistajuudestasi! Mobiilisovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.

Etulistaus päivittyy jatkuvasti, joten pysy siis kuulolla! Nämä etukupongit löydät vain S-mobiili -sovelluksesta. Tarkat etukuponkien käyttöpaikat ja ehdot löydät S-mobiilista edun yhteydestä.

Prismat
  • SSO:n Prismoista: Normaalihintainen paistinpannu -20%. 1 tuote/etukuponki. Etu voimassa 1.-28.2.2021.
Sokos ja Emotion
  • SSO:n Sokoksista ja Emotion Nummelasta: Yhdestä normaalihintaisesta luonnonkosmetiikkatuotteesta -25%. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Etu voimassa 22.2.-28.2.2021.
ABC ja SSO liikennemyymälät
  • ABC Piihovi Salo, Lohja, Masuuni Karkkila ja Perniö: Á la carte annokset take awayna -25%. Etu ei koske mobiilitilauksia. Voimassa 1.-28.2.2021. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.
Prisma parturi-kampaamot
  • Prisma parturi-kampaamo hoitola Halikko: Intialainen päähieronta tai kokovartalohieronta -20%. Etu voimassa 1.-28.2. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä lahjakorttiin.
  • Prisma parturi-kampaamo Halikko, Lohja ja Nummela: Parturi-kampaamon palvelut -15%. Etu voimassa 1.-28.2. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä lahjakorttiin.
  • Prisma parturi-kampaamo Halikko, Lohja ja Nummela: Wella hiuspohjahoito veloituksetta palvelun yhteydessä (norm. 15€). Etu voimassa 1.-28.2.
SSO ruokaravintolat ja kahvilat
  • Pizza&Buffa Halikko: Take Away pizza 8,90€ (norm. 10,90), 1 pizza/etukuponki. Etu voimassa 1.-28.2.2021
SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan sekä heidän taloudessaan juhlapäiväänsä viettäviä henkilöitä juhlaeduilla.
Nämä edut löytyvät S-mobiilista syntymäpäiväkuukauden ajan. Katso edut >>