Hyödynnä rahanarvoiset etusi

Mistähän eduista sitä tänään nauttisi? S-mobiili on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

Etulistaus päivittyy jatkuvasti, joten pysy siis kuulolla! Nämä etukupongit löydät vain S-mobiili -sovelluksesta ja edut ovat voimassa SSO:n toimipaikoissa. Tarkat etukuponkien käyttöpaikat ja ehdot löydät S-mobiilista edun yhteydestä. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Edut ei voimassa ruuan verkkokaupassa.

Syyskuun edut

Edut voimassa 1.–30.9.2023 ellei toisin mainittu. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin.

Prisma

  • Prisma Halikko, Lohja ja Nummela: Valaisin -20%. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita. 1 tuote/kuponki. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.

Prisma, S-market ja Sale

  • LOTUS Nessu Nenäliina 100 kpl 1,95 € (norm. 3,19-3,69). Max 2 kpl/kuponki. Etu voimassa 18.9.-1.10.2023. Etu ei voimassa ruuan verkkokaupassa, eikä S-marketien tai Salejen itsepalvelukassoilla.
  • Cloetta Tupla maxi 50 g 0,50 € (10,00/ kg) norm. 0,79-0,89. Max 2 kpl/kuponki. Etu voimassa 18.9.-1.10.2023. Etu ei voimassa ruuan verkkokaupassa, eikä S-marketien tai Salejen itsepalvelukassoilla.
  • Valio Voi normaalisuolainen 500 g 2,99 € (5,98/ kg) norm. 3,49-4,25. Max 2 kpl/kuponki. Etu voimassa 18.9.-1.10.2023. Etu ei voimassa ruuan verkkokaupassa, eikä S-marketien tai Salejen itsepalvelukassoilla.

Prisma parturi-kampaamo

  • Prisma parturi-kampaamo Halikko, Lohja ja Nummela: Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu -20%. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai lahjakortin ostoon. 
  • Prisma parturi-kampaamo Halikko, Lohja ja Nummela: Ripsien kestotaivutus ja/tai kulmien laminointi -20%. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai lahjakortin ostoon.

ABC ja SSO liikennemyymälät

  • ABC Piihovi, ABC Lohja, ABC Masuuni ja ABC Perniö: Valitsemasi vitriinituote -20%. Max 2 etua/kuponki.
  • SSO Liikennemyymälä Salo: Kerroshampurilainen 3,50€ (norm. 6,10 €). Max 2 etua/kuponki.

Kahvilat ja ravintolat

  • Rikala Bar&Grill, Antonio Salo ja Lohja, Ristorante Invar: Kaikki lasten ruoat -50%. 1 etu/kuponki. Etu voimassa 15.–30.9.2023.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

 

Hyödynnä juhlapäivän etusi

SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan sekä heidän taloudessaan syntymäpäiväänsä viettäviä henkilöitä juhlaeduilla. Nämä edut löytyvät S-mobiilista

S-mobiili on asiakasomistajan hyödyllisin sovellus joka on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin asiakkaille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja. S-mobiilin voit ottaa käyttöön kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Lataa nyt maksuton S-mobiili ja ota kaikki hyöty irti asiakasomistajuudestasi! Mobiilisovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.