Työnkuvaukset eri toimipaikoissa

Meillä SSO:lla pääset osaksi vastuullista, paikallisuutta tukevaa yritystä, jossa yhteishenki ja reilu tekemisen meininki ovat tutkitusti huippuluokkaa. Meillä on töissä mukavaa, töitä tehdään yhdessä ja työkavereita tsempataan. Tervetuloa mukaan osuuskauppamaailmaan!

Yleisin kesätyön tehtävänimike on myyjä

SSO:n toimipaikoissa voit työskennellä myyjänä esimerkiksi Sale-myymälöissä, S-marketeissa, Prismoissa, Sokoksilla, Emotionissa tai  liikennemyymälöissä. Myyntityön lisäksi voit työskennellä taitojesi ja koulutuspohjasi mukaan kokkina, tarjoilijana tai vaikka parturi-kampaajana.

Myyjänä voit toimia monessa eri toimipaikassa, joissa jokaisessa työnkuva on hieman erilainen. Yleensä myyjän työt sisältävät esimerkiksi asiakaspalvelua- ja myyntiä, tuotteiden hyllytystä ja esillepanoa, kuorman purkua, vastuullista rahankäsittelyä, hävikin- ja saatavuudenhallintaa sekä myymälän siisteydestä huolehtimista. Myyjänä sinulla on kuitenkin yksi tehtävä ylitse muiden - nimittäin asiakkaiden huomioiminen. Siksi meille on tärkeää, että asiakaspalvelu on sinulle aidosti sydämen asia.

Meillä reipas ja asiakaslähtöinen asenne on se, mikä ratkaisee. Aikaisempaa kokemusta myyjän tehtäviin emme vaadi, sillä me perehdytämme tehtäviin. Kokin sekä parturi-kampaajan tehtävissä edellytetään alan opintoja.

   

 

 

 

S-market ja Sale


S-marketissa ja Salessa pääset kehittymään myyjänä todelliseksi kaupan moniosaajaksi, sillä pääset ottamaan monipuolisesti kaupan työtehtäviä haltuun. Työpäiväsi koostuvat asiakaskohtaamisista, kuormien purkamisesta, hyllyttämisestä, hävikin ja saatavuuden hallinnasta ja kassatyöstä. Tehtäviin voi kuulua myös veikkauspalveluiden myyntiä tai Postin palveluita.

Sale-myymälät ovat kooltaan yleensä pieniä, ja kauppaa pyöritetään muutaman työntekijän voimin, kun taas S-market työllistää parhaimmillaan kymmeniä kaupan alan osaajia.

 

Sokos


Sokos on monipuolinen tavaratalo, jonka myyjänä pääset tekemään vaihtelevia kaupan työtehtäviä: auttamaan, inspiroimaan ja opastamaan asiakkaita löytämään juuri heidän toiveidensa mukaiset kauneuden, muodin ja sisustuksen tuotteet. Tehtäviisi voi kuulua myös esillepanojen toteutusta, kuorman purkua sekä kassatyötä.

Työssä korostuvat visuaalisuus, trenditietoisuus sekä asiakkaiden ilahduttaminen. Kauneudenhoitoon ja kosmetiikkaan keskittyvien Emotion-myymälöidemme sekä Sokoksen kauneusosaston myyjän tehtävässä kosmetologin koulutus on eduksi.

SSO:n alueen Sokokset löydät kauppakeskus Plazasta Salosta sekä kauppakeskus Lohesta, Lohjalta.

Parturi-kampaamot


Kartuta arvokasta kokemusta ja kehitä osaamistasi kesätöissä SSO:n Prisma parturi-kampaamossa.  Tehtävässä pääset osana ammattitaitoista tiimiämme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisesti kampaamopalveluita. Parturi-kampaajan työtehtävässä tarvitset innostuneisuutta, oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta työhön. On myös tärkeää, että olet kiinnostunut alan trendeistä. Voit olla hiusalan opiskelija tai jo valmistunut parturi-kampaajaksi, meiltä saat varmasti lisäoppia. Löydät Parturi-kampaamon kaikista kolmesta Prismastamme; Nummelasta, Lohjalta ja Halikosta.

 

Prisma


Prismassa voit työskennellä kassaosastolla, infopisteellä, päivittäistavaraosastolla (Pt) tai käyttötavaraosastolla (Kt). Pt-osaston myyjän työ painottuu kuormanpurkuun, hyllytykseen sekä asiakaspalveluun. Kt-osaston myyjältä toivotaan asiakaspalveluosaamisen lisäksi tuotetuntemusta tai kiinnostusta esim. pukeutumisen, rakentamisen ja remontoinnin, viihteen ja kodintekniikan, puutarhan ja pihan tai urheilutuotteiden osalta. Prismamme ovat auki 24/7, joten yökukkujillekin on tarjolla töitä. Yötyön tehtävät painottuvat hyllytykseen ja kuormanpurkuun. SSO:n alueelta löytyy kolme isoa Prismaa.

 

Liikennemyymälät


Liikennemyymälätyöntekijänä
työsi on aidosti vaihtelevaa ja monipuolista – päiväsi eivät taatusti ole samanlaisia. Pääset oppimaan  ABC:n salat  kassatyön, noutopöydän ja vitriinituotteiden täydentämisen, salin siisteydestä huolehtimisen, pöytiin tarjoilun ja hyllytyksen merkeissä. Lisäksi Hesburgerin tai keittiön tehtävät voivat kuulua työhösi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Työ on vauhdikasta asiakaspalvelua, missä työpäivän jälkeen on taatusti askeltavoitteet kasassa ja naurulihakset jumpattuna.

Osuuskaupassamme on kolme isompaa ABC:ta Lohjalla, Salossa ja Karkkilassa. Pienemmät SSO Liikennemyymälät sijaitsevat Salossa ja Lohjan Tytyrissä.

 

Ravintolat ja kahvilat


Kokki:
Kokkeja työskentelee meillä niin ravintoloissamme kuin liikennemyymälöissäkin. SSO:n ravintoloissa voit työskennellä kokkina esimerkiksi italialaisen tai meksikolaisen ruokakulttuurin parissa tai valmistaa rouheita ABC:n Ronskiksia ja Pitaskuja. SSO:lla on yhteensä toistakymmentä ravintolaa ja kahvilaa.  Toimipaikasta riippuen osaamista tarvitaan niin á la carte-, burger-, vitriini- kuin lounastuotteiden valmistuksessa. Kokin tehtävään vaaditaan koulutus.

Tarjoilija ja ravintolatyöntekijä:  Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, tuotteiden valmistamista, kahvilan tai ravintolan siisteydestä huolehtimista sekä kassan käyttöä. Tähän työhön soveltuu henkilö, joka nauttii asiakkaan ilahduttamisesta ja tuottaa yhdessä työporukan kanssa asiakkaillemme parhaan palvelun ravintolakokemuksen. On mahtavaa, jos hymy kiipeää kasvoillesi jokaisessa kohtaamisessa! Tarjoilijan tehtävässä eduksi katsotaan anniskelupassi sekä hygieniapassi. Molemmat voi kuitenkin suorittaa työsuhteen jo alettua.