Suur-Seudun Osuuskauppa SSO panostaa vahvasti vihreään liikkumiseen – ABC-latausmahdollisuuksien määrä kasvoi Sale Nummelan avauksen ja ABC Lohjan laajennuksen myötä.


26.09.2024

SSO on kasvattanut ABC-latausasemien verkostoaan määrätietoisesti tarjoten näin kattavan palveluverkoston toimialueellaan. Uusia ABC-latausasemia on avattu tänä vuonna muun muassa S-market Vihtiin, Prisma Lohjalle sekä S-market Kemiöön. Latausmahdollisuudet lisääntyivät entisestään, kun Vihtiin, Sale Nummelan yhteyteen avattiin uusi teholatausasema sekä ABC Lohjan latauskentän laajennus valmistui. 

– Meille on tärkeää edistää vihreää liikkumista omalla kotiseudullamme tarjoamalla sähköautoileville asiakkaille laajan latausverkoston ja edistää näin sujuvaa matkantekoa, kertoo SSO:n liikennekaupan toimialajohtaja Heikki Vottonen. 

Uuden Sale Nummelan yhteyteen avatulla ABC- latausasemalla on kaksi latauspistettä, joiden kokonaisteho on yhteensä 100 kW. Lataus tapahtuu kätevästi kauppareissun yhteydessä ja maksuvaihtoehtona latausasemalla on käytössä myös uusi korttimaksamisen mahdollisuus ABC-mobiilimaksun lisäksi. 

ABC Lohjan ABC-latauskentän laajennus valmistui 

ABC Lohjan ABC-latauskentän laajennustyöt on saatu päätökseen. Laajennuksen myötä liikenneasema tarjoaa sähköautoileville asiakkaille 12 ABC-latauksen CCS-latauspaikkaa ja aseman kokonaisteho on 1200kW. Latausteho jaetaan dynaamisesti latauspaikkojen välillä, kuten muillakin ABC-latauksen teho- ja suurteholatausasemilla. Myös ABC Lohjalla voi jatkossa maksaa latauksen ABC-mobiilin lisäksi korttimaksulla. Sähkölataustarjontaa täydentävät myös Teslan ja Rechargen latausasemat, tehden ABC:stä monipuolisesti sähköautoilijoita palvelevan, Suomen sähköisimmän liikenneaseman.  

Vastuullisuus on yksi SSO:n arvoista ja haluamme tukea päästötöntä liikennettä laajentamalla ABC-latausasemien verkostoa myös tulevien vuosien aikana. ABC-latausverkosto kasvaa jatkuvasti myös muiden osuuskauppojen alueella ja ajantasaisen tiedon latausverkostosta voi tarkistaa esimerkiksi ABC-lataajat Facebook-ryhmästä tai ABC-mobiilista. SSO:n latausverkostosta voit lukea esimerkiksi nettisivuiltamme sso.fi.  

Lisätietoja:

SSO:n toimialajohtaja Heikki Vottonen, p. 044 3205 600

SSO:n latauspisteet