Somearvonnat


Suur-Seudun Osuuskauppa SSO somearvontojen säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, Prismantie 2, 24800 Halikko

  1. Osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan ko. arvonnan yhteydessä.

  1. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan aina kommentoimalla arvontajulkaisua.

  1. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittaja arvotaan Facebookissa aina arvontajulkaisua kommentoineiden joukosta. Instagram-arvonnoissa voittaja voidaan arpoa joko julkaisusta tykänneiden, sitä kommentoineiden tai profiilia seuraavien kesken. Arvontakriteeri ilmoitetaan tällöin julkaisussa. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Kaikki osallistujiin ja voittajaan liittyvä viestintä tuhotaan 1 kk aikana, kun voittaja on tavoitettu ja palkinto on toimitettu hänelle. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla arvonnan järjestävässä toimipaikassa tai SSO:n konttorilla, ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.

  1. Arvontapalkinto

Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

Palkinto on noudettava henkilökohtaisesti myymälästä eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook/Instagram ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.

  1. Arvonnan järjestäjän vastuu

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

  1. Sääntöjen muuttaminen

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

  1. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n medioissa ja sosiaalisessa mediassa.

  1. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua täällä.