Lunasta maksuton S-mobiilikuponki – Me lahjoitamme ruokaa vähävaraisille lapsiperheille.


28.11.2022

SSO lahjoittaa lunastettuja S-mobiilikuponkeja vastaan ruoka-annoksia – Kupongin lunastaminen ei maksa asiakasomistajalle mitään

Me Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:ssa ja ruokakasvatusyritys Vennerillä ajattelemme, että ravitseva ja terveellinen ruoka kuuluu kaikille – myös jouluna. Tule siis kanssamme tekemään hyvää ja luomaan yhdessä huomisen hyvinvointia. Asiakasomistajana sinun tulee vain lunastaa S-mobiilietukuponki sovelluksessamme aktivoidaksesi lahjoituksen  – SSO maksaa lahjoituksen puolestasi.

Lunastettuja S-mobiilikuponkeja vastaan lahjoitamme paikalliselle, vähävaraiselle lapsiperheelle raaka-aineet terveelliseen ruokaan ja kokkailuhetkeen. Ruokapalvelu Venner toimittaa ruokatarvikkeet perille yhteistyössä kuntien kanssa –  näin teemme yhdessä alueestamme parempaa paikkaa elää!

Kampanja on voimassa 28.11.–11.12.2022.

Kokeile Vennerin Keittiössä -kasvisreseptipalvelua veloituksetta

Vennerin Keittiössä on Vennerin runsas, maukas kasvisreseptipalvelu, joka inspiroi kokkaamaan yhdessä, syömään hyvin ja auttaa kohti arjen parempia valintoja. Tarjoamme sinulle nyt Vennerin Keittiössä -kasvisreseptipalvelun kuukauden ajan veloituksetta! Rekisteröidy palveluun ilmaiseksi koodilla VENNERSSO osoitteessa venner.fi/login. Etu voimassa 31.1.2023 asti.

Venner on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminta tähtää hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseen. Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat yrityksen toiminnan perusta. Venner tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille helpon väylän voimaannuttaa yhteiskuntamme vähäosaisia ravitsevan ruuan avulla. Vain parilla klikkauksella terveellinen ruokakassin resepteineen on matkalla sitä tarvitsevalle. Venner – jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi. www.venner.fi