Anna lahjaksi asiakasomistajuus, saat 50 euron lahjakortin


06.12.2021

Paras lahja on sellainen, joka tuottaa iloa ihan jokaisena päivänä.

Hanki joululahjaksi, kotoa pois muuttaneelle nuorelle tai päivänsankarille lahjaksi Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajuus – lahja, joka kruunaa jokaisen päivän! Kiitoksena loistavasta lahjavalinnasta haluamme antaa sinulle 50 euron S-ryhmän lahjakortin*. Voit käyttää lahjakortin itse tai antaa senkin lahjaksi!

Kampanja on voimassa 7.-18.12.2021 Prisma Halikon, Lohjan ja Nummelan Asiakasomistaja- ja S-Pankki -pisteissä.

Lahjan antaja, toimi näin:
  • Tule käymään Prisma Halikon, Lohjan tai Nummelan Asiakasomistaja- ja S-Pankki -pisteessä ja maksa etukäteen 100 euron täysi osuusmaksu lahjan saajan puolesta. Lahjan saajan nimen lisäksi tarvitsemme hänen puhelinnumeronsa.
  • Saat mukaasi onnittelukirjeen jossa kerrotaan, että osuusmaksu (100 euroa) on maksettu hänen puolestaan ja tarkemmat toimintaohjeet lahjan saajalle.
  • Kiitoksena hyvästä lahjavalinnasta, saat itsellesi S-ryhmän 50 euron lahjakortin.

*) Kampanja koskee vain lahjaksi ostettavia, täysin uusia Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n jäsenyyksiä. Lahjan antajan tulee maksaa kerralla täysi 100 euron osuusmaksu. Lahjan saajalla ei saa olla jäsenyyttä vielä voimassa. Mikäli lahjan saaja on alaikäinen, keskustelethan huoltajan kanssa ennen lahjan ostamista (alaikäisen asioita hoitaa tämän huoltaja). Lahjakorttia ei voi käyttää lahjansaajan osuusmaksun maksamiseen. Kampanja on voimassa SSO:n Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteissä Halikko, Lohja ja Nummela. Asiakaspalvelusta soitetaan lahjan saajalle (alaikäisen kohdalla tämän huoltajalle) ja sovitaan henkilökohtainen aika jäseneksi liittymiselle.

Katso asiakaspalvelupisteiden aukioloajat >>

Uudelle SSO:n asiakasomistajalle rahanarvoisia tutustumisetuja S-mobiilissa (arvo yli 20 euroa)! >>