Tietoa meistä


SSO on paikallinen reilun 70 000 asiakasomistajan omistama osuuskauppa, joka toimii Läntisen Uudenmaan ja Salon Seutukunnan alueella. Alueellamme on yli 80 toimipaikkaa, joihin kuuluvat Prismat, S-marketit, Salet, Sokokset, ABC:t, SSO Liikennemyymälät, Emotion, Sokos Hotelli, kahviloita ja ravintoloita, sekä autokauppoja.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO – teemme yhdessä parempaa paikkaa elää

Arvomme rohkeus, vastuullisuus ja avoimuus ohjaavat toimintaamme ja tapaamme tehdä työtä. Meillä on jalat tukevasti kotiseudulla ja oman seudun osaajien kädenjälki näkyy kaikessa tekemisessämme. SSO:ssa on monipuolista osaamista eri aloilta: market-, tavaratalo- ja liikennekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä autokauppa. Rooleistamme riippumatta meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, sekä yhdessä tekemisen ilo.

SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa kannattavasti tuote- ja palveluetuja asiakasomistajillemme. Ostaessasi toimipaikoistamme kerrytät bonusta ja maksamalla S-Etukortin maksuominaisuuksilla saat lisäksi maksutapaetua. Tutustu kattaviin asiakasomistajaetuihimme täällä ja liity mukaan osuuskauppalaiseksi!

SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä nyt ja tulevaisuudessa

Rohkeus on yksi arvoistamme, joka on kulkenut läpi koko matkamme, ja se näkyy päivittäisessä työssämme edelleen: varmistamme huomisen menestyksen tehden paikallisesti parhaita ratkaisuja asiakkaan hyödyksi kaikilla liiketoiminta-alueillamme. Pyrimme vastaamaan asiakkaiden ja henkilöstön uudenlaisiin tarpeisiin muun muassa yhdessä toimintaamme kehittäen, asiakastoiveita sekä hiljaisia signaaleita kuunnellen ja trendejä seuraten.

Yhteistä kaupantekoa jo 120 vuotta

Osuuskauppa on perustettu yhdessä tekemisen ajatuksesta, rohkeudesta ja rakkaudesta kotiseutuun. Ja näistä samoista aineksista on SSO tehty tänäkin päivänä, ja se erottaa meidät osuuskauppalaiset kilpailijoista: meillä tavoitteena on tehdä omasta kotipaikasta parempaa paikkaa elää, ja voitot jaetaan meidän kaikkien asiakasomistajien kesken.

SSO on omaksunut SOK-yhtymän eettiset periaatteet omiksi periaatteikseen. Näihin eettisiin periaatteisiin voit tutustua täällä 

” Osuuskauppatoiminta yritysmuotona on reilua ja vastuullisempaa kaupantekoa, koska tulos palautuu aina takaisin kotiseudulle”