Perehdytyksellä vahvaan alkuun


Meillä kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin

Ammattitaitoiset valmentajamme ja työkummimme pitävät huolta uusista työntekijöistämme, sillä perehdytys on meille sydämen asia. Siksi voit hakea meille ilman aiempaa työkokemusta.

Perehdytys on meillä jaettu valmentajien, työkummien ja HR:n vastuulle unohtamatta kuitenkaan esihenkilön ja tiimin merkitystä. Valmentajia meillä on neljä – kolme marketkaupan puolella ja yksi liikennekaupassa. Motivoituneita työkummeja on nyt jo sata.

 

Valmentajat


Kaikki ovat joskus olleet ensimmäistä päivää töissä. Sujuvan ja kattavan perehdytyksen ansiosta uusi työntekijä pääsee nopeasti töiden pariin ja tuntee olevansa osa työporukkaa. Meidän neljä perehdyttämisen ammattilaista pitää huolen siitä, että työsuhteen perusasiat tulevat uusille tutuiksi ensimmäisten työpäivien aikana.

Työkummit


Työkummilla on tärkeä rooli uuden työntekijän perehdytyksessä yhdessä esihenkilön kanssa. Työkummi vastaanottaa uutta työntekijää siinä vaiheessa, kun valmentajan tekemä perehdytys on päättynyt. Työkummi huolehtii, että työyksikön tehtävät tulevat tutuiksi, ja työntekijöiden osaaminen kehittyy.