Sponsorointi


SSO tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa 

Paikallinen tekeminen on lähellä sydäntämme ja iso osa arkeamme. Haluamme olla mukana tekemässä arjen hyviä tekoja asiakkaidemme hyväksi ja tukemassa oman toimialueemme elinvoimaisuutta. Vastuullisuus ja paikallisuus ovat tärkeitä asioita myös yhteistyökumppaneiden valinnassa.

Urheilussa, liikunnassa ja kulttuurissa SSO keskittyy lasten ja nuorten toiminnan tukemiseen. Periaatteenamme on, että yhteistyön kautta olemme mukana tukemassa toimialueellamme sellaista paikallista toimintaa, joka osallistaa mahdollisimman suuren joukon lapsia, nuoria ja perheitä – niin urheilun, kulttuurin kuin yhteiskunnallisen toiminnankin saralla. Urheilun saralla SSO keskittää tukensa joukkueurheiluun ja mahdollinen sopimus tehdään koko seuran kanssa. 

Tukea paikallisille yhdistyksille Kannustajat-ohjelman kautta

Paikalliset seurat ja yhdistykset tekevät tärkeää työtä oman kotiseudun harrastusmahdollisuuksien, hyvinvoinnin sekä elinvoimaisuuden edistämiseksi. Tuemme paikallisten yhdistysten työtä jakamalla sponsorointitukea Kannustajat-ohjelman kautta.

Ohjelman kautta jaettava sponsorointituki kohdistetaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä lasten ja nuorten hyvinvointia edistävän toiminnan parissa toimiville paikallisille seuroille, harrastusyhdistyksille, kulttuuritoimijoille sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille. Ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki hakukriteerit täyttävät alueen yhdistykset. Sponsorointitukea jaetaan vuonna 2023 kahdesti, 30 000 euroa keväällä ja syksyllä. SSO:n asiakasomistajana sinäkin olet mukana tukemassa, sillä pääset mukaan päättämään kenelle tukea jaetaan. Tehdään yhdessä hyviä pieniä tekoja oman alueen hyväksi!

Lue lisää Kannustajat-ohjelmasta

SSO:n yhteistyökumppaniksi - tehdään hyvää yhdessä! 

SSO on mukana tukemassa monia toimialueensa hankkeita. Mikäli sinulla on ajatus yhteistyöstä, voit jättää meille vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse sso.sponsorointi@sok.fi. Osuuskauppamme yhteistyöhakemuksia hoidetaan keskitetysti. Näin varmistumme siitä, että tehdyt sopimukset noudattavat yrityksemme strategiaa ja sponsorointi on oikeudenmukaista ja tasapuolista koko toimialueellamme.

Voit tehdä yhteistyöhakemuksen sähköisesti tai kirjallisella hakemuksella. Kyselyitä tulee osuuskauppaamme todella runsaasti ja käsittelemme hakemuksia joka toinen kuukausi helmi-, huhti-, kesä-, elo-, loka- ja joulukuussa, kunkin kuukauden 15. päivään mennessä.  Ilmoitamme päätöksistä käsittelyn jälkeen kuun loppuun mennessä. 

Lue lisää paikallisesta yhteistyöstämme SSO yhteistyössä -blogista.