Sponsorointi

SSO tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa 

Paikallinen tekeminen on lähellä sydäntämme ja iso osa arkeamme. Haluamme olla mukana tekemässä arjen hyviä tekoja asiakkaidemme hyväksi ja tukemassa oman toimialueemme elinvoimaisuutta. Vastuullisuus ja paikallisuus ovat tärkeitä asioita myös yhteistyökumppaneiden valinnassa.

Urheilussa, liikunnassa ja kulttuurissa SSO keskittyy lasten ja nuorten toiminnan tukemiseen. Periaatteenamme on, että yhteistyön kautta olemme mukana tukemassa toimialueellamme sellaista paikallista toimintaa, joka osallistaa mahdollisimman suuren joukon lapsia, nuoria ja perheitä – niin urheilun, kulttuurin kuin yhteiskunnallisen toiminnankin saralla. Urheilun saralla SSO keskittää tukensa joukkueurheiluun ja mahdollinen sopimus tehdään koko seuran kanssa. 

SSO:n yhteistyökumppaniksi - tehdään hyvää yhdessä! 

SSO on mukana tukemassa monia toimialueensa hankkeita. Mikäli sinulla on ajatus yhteistyöstä, voit jättää meille sähköisen hakemuksen mahdollisesta yhteistyöstä. Osuuskauppamme yhteistyöhakemuksia hoidetaan keskitetysti. Näin varmistumme siitä, että tehdyt sopimukset noudattavat yrityksemme strategiaa ja sponsorointi on oikeudenmukaista ja tasapuolista koko toimialueellamme.

Voit tehdä yhteistyöhakemuksen sähköisesti tai kirjallisella hakemuksella. Kyselyitä tulee osuuskauppaamme todella runsaasti ja käsittelemme hakemuksia joka toinen kuukausi helmi-, huhti-, kesä-, elo-, loka- ja joulukuussa, kunkin kuukauden 15. päivään mennessä.  Ilmoitamme päätöksistä käsittelyn jälkeen kuun loppuun mennessä. 

Jätä yhteistyöhakemuksesi sähköisesti tästä >>

Lue lisää paikallisesta yhteistyöstämme SSO yhteistyössä -blogista. 

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme: 

Akroteam Lohja
Angelniemen Ankkurit
FC Halikko
FC Saukkolan Pallo ry
Halikon Musiikkiyhdistys
Harjun Kiekko ry
Hiidenkiertäjät
Kau Koris
Karkkilan Pojat ry, KaPo ry
Lohjan Liikuntakeskus
Lohjan Salibandy
Lohjan Urheilijat, Lou Basket
LP Viesti
Länsi-Uudenmaan Urheilijat , LUU
Nummelan Palloseura, Nups
Octopus Lohja ry
Salon 4H
Salon Palloilijat, SalPa
Salon Teatteri
Salon Viesti
Salon Wilpas jalkapallo
Salon Vilpas/ Vilpas Vikings
Sammatin Vaahterateatteri
Someron Voima
Tanssiopisto Vinha
Teatteri Puutaivas
Teatteri Trala
Teatteri ProVinssi
Virkkalan Kiri ry
Voimisteluklubi Lohja