Kesätyö SSO:ssa

Tervetuloa viettämään kesää iloisessa osuuskauppamaailmassa!

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO työllistää kesäisin reilu 400 nuorta. SSO:ssa on tarjolla monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä – olipa sinulla sitten jo useamman vuoden työkokemus, tai olet urasi ensimetreillä. Valittavanasi on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Missä toimipaikassa sinä haluaisit tehdä kesällä töitä?  Tsekkaa kaikki toimipaikkamme tästä

SSO tarjoaa sinulle erinomaisen väylän tutustua kaupan toimialaan: saat monipuolista työkokemusta, käytännön oppia asiakaspalvelutyöstä sekä S-ryhmän hyvät henkilöstöedut. Lisäksi lahjoitamme täysi-ikäisille kesätyöntekijöille Suur-Seudun Osuuskaupan jäsenyyden.

Kesätyöhaku käynnistyy jälleen tammikuussa 2024. Seuraathan ilmoitteluamme mm. sosiaalisen median kanavissamme sekä nettisivuillamme.

S-kesis

Oletko 15–17-vuotias hillitön hyllyttäjä tai mutkaton myymäläapulainen? Hae meille S-kesikseksi! S-kesiksenä kesätyösi kestää 3-6 viikkoa, sinulle maksetaan kaupan alan TES:n mukaista palkkaa ja pääset tutustumaan kaupan alan työtehtäviin turvallisesti ja hyvässä porukassa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja käyttöösi S-ryhmän Suomen parhaimmiksin kutsutut

Kesätyöntekijä

Jos olet yli 18-vuotias, asiakaspalveluhenkinen ja aikaansaava tiimityöskentelijä niin tule meille tekemään kesäkauppaa.
•työn kesto – yksiköstä riippuen –toukokuusta syyskuulle saakka
•työt ovat osa-aikaisia ja määräaikaisia
•palkkaus kaupan alan TES
•kattava perehdytys työtehtäviin
•Suomen parhaat henkilöstöedut
•Suur-Seudun

Kesätyöntekijöiden kokemuksia SSO:n toimipaikoissa