Kesätyö SSO:ssa


Tervetuloa viettämään kesää iloisessa osuuskauppamaailmassa!

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO työllistää kesäisin reilu 400 nuorta. SSO:ssa on tarjolla monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä – olipa sinulla sitten jo useamman vuoden työkokemus, tai olet urasi ensimetreillä. Valittavanasi on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Missä toimipaikassa sinä haluaisit tehdä kesällä töitä?  Tsekkaa kaikki toimipaikkamme tästä

SSO tarjoaa sinulle erinomaisen väylän tutustua kaupan toimialaan: saat monipuolista työkokemusta, käytännön oppia asiakaspalvelutyöstä sekä S-ryhmän hyvät henkilöstöedut. Lisäksi lahjoitamme täysi-ikäisille kesätyöntekijöille Suur-Seudun Osuuskaupan jäsenyyden.

Hakuaika SSO:n kesätöihin kesällä 2024 on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Katso myös muut SSO:n avoimet työpaikat täältä.

S-kesis

Oletko 15–17-vuotias hillitön hyllyttäjä tai mutkaton myymäläapulainen? Hae meille S-kesikseksi! S-kesiksenä kesätyösi kestää 3-6 viikkoa, sinulle maksetaan kaupan alan tai MaRa:n TES:n mukaista palkkaa ja pääset tutustumaan kaupan alan työtehtäviin turvallisesti ja hyvässä porukassa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja käyttöösi S-ryhmän Suomen parhaimmiksin kutsutut henkilöstöedut. Huomioithan, että S-kesiksen tulee olla täyttänyt 15 vuotta viimeistään 31.5.2024.

S-kesisten hakuaika on 15.2.–31.3.2024. Kaikki S-kesikseksi hakeneet saavat sähköpostiinsa kutsun videohaastatteluun. Rekrytointitiimimme käy videoita läpi koko hakuajan ja esittelemme hakijoita eteenpäin esihenkilöille mahdollisimman nopealla aikataululla.

Kesätyöntekijä

Jos olet yli 18-vuotias, asiakaspalveluhenkinen ja aikaansaava tiimityöskentelijä, tule meille tekemään kesäkauppaa! Kesätyöntekijänä voit työskennellä yksiköstä riippuen jopa toukokuusta syyskuulle saakka. Sinulle maksetaan kaupan alan tai MaRa:n TES:n mukaista palkkaa koulutuksesi ja aiemman työkokemuksesi mukaan. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja käyttöösi S-ryhmän Suomen parhaimmiksikin kutsutut henkilöstöedut. Kesätyöntekijöiden hakuaika on 1.–31.1.2024. Kaikki kesätyöntekijäksi hakeneet saavat sähköpostiinsa kutsun kesädeittitapahtumaan, jossa rekrytointitiimimme haastattelee lyhyesti kaikki hakijat. Seuraathan sähköpostiasi, josta saat ohjeet tapahtumaan ilmoittautumisesta.

Kesätyöntekijöiden kokemuksia SSO:n toimipaikoissa