Kannustetaan yhdessä

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on mukana tukemassa alueensa lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä alueen hyvinvointia edistävää toimintaa. Paikalliset seurat ja yhdistykset tekevät tärkeää työtä oman kotiseudun harrastusmahdollisuuksien, hyvinvoinnin sekä elinvoimaisuuden edistämiseksi. Haluamme tukea tätä arvokasta työtä jakamalla heille 15 000 euroa Kannustajat-tukea. SSO:n asiakasomistajana sinäkin olet mukana tukemassa, sillä pääset mukaan päättämään kenelle tukea jaetaan. Tehdään yhdessä hyviä pieniä tekoja oman alueen hyväksi!

Tuen jakaminen mahdollistetaan Kannustajat-ohjelman avulla. Vuonna 2022 ohjelman kautta jaettava 15 000 euroa kohdistetaan lasten ja nuorten harrastustoiminnan ja lasten ja nuorten hyvinvointia edistävän toiminnan parissa toimiville paikallisille seuroille, harrastusyhdistyksille, kulttuuritoimijoille sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille. Tiedotteeseen >>

Miten Kannustajat-ohjelmaan pääsee mukaan?

Kannustajat-ohjelmaan voivat hakea mukaan paikalliset, hakukriteerit täyttävät yhdistykset. Seuraavan kerran Kannustajat haku käynnistyy alkuvuodesta 2023. Voit tutustua hakukriteereihin täällä >>

Asiakasomistajat päättävät tukipotin jakautumisesta äänestämällä suosikkiyhdistystään

Kannustajat-ohjelman kautta jaettava 15 000 euron tukipotti jaetaan lokakuussa 2022 järjestettävän Kannustajat-äänestyksen avulla, jossa SSO:n asiakasomistajat pääsevät äänestämään Kannustajissa mukana olevaa yhdistystä, jolle he haluaisivat tuen kohdistuvan. Äänestysaika on 17.–31.10.2022. Äänestystuloksen perusteella 15 000 euron tukipotti jaetaan korkeintaan 18:lle eniten ääniä saaneelle yhdistykselle. Alueellisuutta pidetään silmällä osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: kolmannes tuettavista yhteisöistä on Lohjalta, kolmannes Salosta ja loput muualta SSO:n alueen kunnista.

Miten pääset äänestämään suosikkiyhdistystäsi?

Äänestyslinkki lähetetään sähköpostitse 17.-19.10. välisenä aikana kaikille niille SSO:n täysi-ikäisille asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville henkilöille, joiden sähköpostiosoite on päivitettynä S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin 9.10.2022 mennessä (äänestyslinkkiä ei voida lähettää asiakkaalle, joka on kieltänyt tutkimuskyselyjen lähettämisen). Voit tarkistaa ja päivittää sähköiset yhteystietosi kätevästi S-mobiilissa, kirjautumalla Omalle S-kanavalle tai asioimalla Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteessämme Prisma Halikossa, Lohjalla tai Nummelassa. Äänestysaika on 17.–31.10.2022.