Ilmoita yhdistyksesi mukaan

Jaossa 15 000 euroa Kannustajat-tukea

Suur-Seudun Osuuskauppa jakaa vuonna 2022 Kannustajat-ohjelman kautta 15 000 euron tukipotin. Kannustajat-ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki hakukriteerit täyttävät, toimialueella lasten ja nuorten harrastustoiminnan sekä hyvinvointia edistävän toiminnan parissa työtä tekevät seurat, harrastusyhdistykset, kulttuuritoimijat sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt.

Lokakuussa 2022 Suur-Seudun Osuuskauppa järjestää asiakasomistajilleen Kannustajat-äänestyksen, jonka kautta tukipotti jaetaan Kannustajissa mukana olevien yhdistysten kesken. SSO:n asiakasomistajat pääsevät äänestämään yhdistystä, jolle he haluaisivat tuen kohdistuvan.

Hakuaika Kannustajat-ohjelmaan on päättynyt 31.8.2022. Seuraavan Kannustajat-ohjelman haku käynnistyy alkuvuodesta 2023.

 

Miten voi päästä mukaan kannustettavaksi?
 • Olette rekisteröity yhdistys.
 • Toimitte Suur-Seudun Osuuskaupan toimialueella.
 • Toimitte alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan tai lasten ja nuorten hyvinvointia edistävän toiminnan parissa.
 • Toimintanne on jatkuvaa, ei voittoa tavoittelevaa.
 • Ohjaatte tuen vähintään 50:lle.
 • Ohjaatte tuen harrastetoimintaan, ei liigatasolle.
 • Käytätte tuen vastuullisesti.
 • Ette ole vielä saaneet sponsorointitukea SSO:lta vuoden 2022 aikana. Jos yhdistyksen yksi joukkue tai jaosto on saanut sponsorointitukea, tämä ei estä muita hakemasta mukaan Kannustajiin.​
 

 

 • Keskitätte yhdistyksen hankinnat mahdollisuuksien mukaan SSO:n toimipaikkoihin.
 • Teette tukisummalla hyvää omassa yhteisössänne. Kerrotte näistä pienistä hyvistä teoista ennen äänestystä ja raportoitte niistä äänestyksen jälkeen Suur-Seudun Osuuskaupalle ja omissa kanavissanne esim. somepostauksin ja artikkelein.
  • Jokainen mukana oleva seura tai yhdistys tekee 9.10.2022 mennessä valitsemassaan kanavassa ainakin yhden Kannustajat-äänestykseen liittyvän julkaisun ja lähettää siitä tiedon (linkki, kuva tms.) osoitteeseen sso.sponsorointi@sok.fi.
  • Tukipotista osalliseksi päässeet seurat ja yhdistykset tekevät 30.1.2023 mennessä julkaisun, jossa he kertovat, mitä hyvää potilla on saatu aikaan tai suunnitellaan tehtäväksi. Suur-Seudun Osuuskauppa voi käyttää näitä tarinoita Kannustajat-markkinoinnissa.

 

Ilmoittautumalla mukaan seura tai yhdistys hyväksyy nämä pelisäännöt.

 

Tuen jakautuminen

Äänestystuloksen perusteella 15 000 euron tukipotti jaetaan korkeintaan 18:lle eniten ääniä saaneelle yhdistykselle ja lisäksi arvotaan yksi 750 euron arvoinen tukisumma. Alueellisuutta pidetään silmällä Osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: kolmannes tuetuista yhteisöistä on Lohjalta, kolmannes Salosta ja loput muualta SSO:n alueen kunnista: Karkkilasta, Kemiönsaaresta, Koski TL:stä, Marttilasta, Somerolta ja Vihdistä.

Tuki jakautuu kaikissa kolmessa sarjassa kuudelle eniten ääniä saaneelle salolaiselle, lohjalaiselle ja muualta SSO:n alueelta olevalle yhdistykselle äänimäärien mukaisesti. Kaikissa kolmessa sarjassa jaetaan tukea yhteensä 4750 €. Suurin sarjassa jaettava tukisumma on 2 000 € ja pienin 250€. Jaettavan tuen määrä äänimäärien mukaisen sijoituksen mukaan:

 1. 2000 €
 2. 1000 €
 3. 750 €
 4. 500 €
 5. 250 €
 6. 250 €

Lisäksi kaikki äänestyksessä mukana olevat yhdistykset, jotka jäävät äänestyksessä tuen ulkopuolelle, osallistuvat yhden 750 € arvoisen tukisumman arvontaan.

Kannustajat-ohjelmaan liittyvät tiedustelut: sso.sponsorointi@sok.fi


Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.