Opiskelijoille


Oletko urasi alkumetreillä?

Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia opiskelijoille ja koululaisille työelämässä oppimiseen. Teemme aktiivisesti yhteistyötä paikallisten ammatillisten oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa, joiden opiskelijoiden on mahdollista suorittaa meillä esimerkiksi TET (peruskoulun 8. ja 9. luokkalaiset) - ja työharjoitteluja (ammattiin opiskeleville). Usein meillä on myös tarjolla osa-aikaisia, opiskelijoille sopivia työtehtäviä. Lisäksi kesäisin tarjoamme mahdollisuuksien mukaan kesätöitä sekä 15-17 -vuotiaille S-kesiksille ja yli 18-vuotiaille kesätyöntekijöille.

TET- ja työharjoittelupaikat

TET-harjoittelupaikkoja ja työharjoittelupaikkoja voit tiedustella suoraan meidän toimipaikoistamme. Työharjoitteluun hakiessasi voit myös laittaa meille avoimen työharjoitteluhakemuksen täältä. Käsittelemme hakemukset HR-osastollamme.

Oppisopimusmahdollisuudet

Meillä työsuhteessa ollessasi sinun on mahdollista ilmoittaa halukkuutesi opiskella lisää esimerkiksi oppisopimuksella. Opiskeluasiat etenevät meillä oman esihenkilösi kautta. Tuemme työntekijöitämme opiskelussa ja meillä voit opiskella mm. merkonomiksi, kokiksi, tarjoilijaksi jne.

Opinnäytetyöt

Meille tehdään useita opinnäytetöitä vuosittain. Jos sinulla on mielessäsi sopiva aihe, voit olla suoraan yhteydessä toimipaikkoihimme tai osoitteeseen sso.hrtiimi@sok.fi.