Suur-Seudun Osuuskauppa SSO – 120 vuotta yhteistä matkaa oman seudun onneksi!

120 vuotta yhteistä matkaa

Suur-Seudun Osuuskauppa täyttää jo 120 vuotta. Nykyinen Suur-Seudun Osuuskauppa on nuori, sillä sen historia alkaa vuodesta 2004, mutta SSO:n muodostaneet Osuuskauppa Seudun ja Salon Seudun Osuuskaupan historiat yltävät kuitenkin osuuskauppatoiminnan alkuaikoihin.

Salon seutukunnan ensimmäinen kauppa perustettiin Hajalaan 1903. Näistä vuosikymmenistä on kuljettu pitkä ja muutosten siivittämä matka yhdessä teidän, alueemme asukkaiden kanssa. Kaikista muutoksista huolimatta SSO on pysynyt alueen asukkaiden tukena ja palvellut heitä aina parhaan kykynsä mukaan. Meidän arkemme rakentuu miljoonista asiakaskohtaamisista ja se on seikka, josta olemme tämän merkkivuoden osalta erityisen ylpeitä. Me SSO:lla jatkamme alueemme asukkaiden palvelemista ja teemme sen suurella sydämellä sekä 120 vuoden kokemuksella. Haluamme varmistaa, että olemme täällä tekemässä asiakasomistajien, asiakkaiden ja alueen asukkaiden kanssa yhdessä parempaa paikkaa elää – ja aiomme tehdä sitä myös seuraavat 120 vuotta.

Juhlistamme vuotta 2023 tarjoamalla asiakasomistajillemme tapahtumia, etuja ja muita juhlayllätyksiä koko juhlavuoden ajan.

Seuraa ilmoitteluamme ja tule kanssamme mukaan juhlimaan!

Maksa S-Etukortilla ja voita täyssähköauto

Maksamalla bonusostosi S-Etukortilla saat 0,5 % maksutapaetua ja osallistut samalla arvontaan. Pääpalkintona täyssähköauto! Arvomme lisäksi kuukausittain huippupalkintoja.

Mahtavat mobiiliedut

Synttäreitä juhlistetaan myös mobiilisti. Tutustu joka kuukausi vaihtuviin juhlavuoden mobiilietuihin ja hyödynnä rahanarvoiset edut!

Juhlavuoden kunniaksi 120 euron liittymisedut

Liity SSO:n asiakasomistajaksi 1.1.–31.12.2023 ja saat mahtavat 120 euron liittymisedut S-mobiiliin!

Synttäriedut ja tarjoukset

Juhlavuosi on pullollaan hyviä etuja ja tarjouksia. Täältä löydät tietoja huikeista juhlavuoden ajankohtaisista eduista.

Etsi myymälöihin piilotetut sydämet!

Juhlavuoden aikana toimipaikkoihimme piilotetaan sydämiä, joiden löytäjää odottaa yllätyslahja. Seuraa somekanaviamme, niin tiedät missä ja milloin sydän odottaa löytäjäänsä.

SSO:n juhlavuosi pärähtää käyntiin Sulo-Taunon kanssa.

Sulo-Taunon matka jatkuu juhlavuoden humussa

Sulo-Tauno ja toimipaikkoihin piilotetut sydämet

Sulo-Tauno tapaa SSO:n toimitusjohtaja Tapion