Suur-Seudun Osuuskauppa SSO – 120 vuotta yhteistä matkaa oman seudun onneksi!

120 vuotta yhteistä matkaa

Suur-Seudun Osuuskauppa täyttää jo 120 vuotta. Nykyinen Suur-Seudun Osuuskauppa on nuori, sillä sen historia alkaa vuodesta 2004, mutta SSO:n muodostaneet Osuuskauppa Seudun ja Salon Seudun Osuuskaupan historiat yltävät kuitenkin osuuskauppatoiminnan alkuaikoihin.

Salon seutukunnan ensimmäinen kauppa perustettiin Hajalaan 1903. Näistä vuosikymmenistä on kuljettu pitkä ja muutosten siivittämä matka yhdessä teidän, alueemme asukkaiden kanssa. Kaikista muutoksista huolimatta SSO on pysynyt alueen asukkaiden tukena ja palvellut heitä aina parhaan kykynsä mukaan. Meidän arkemme rakentuu miljoonista asiakaskohtaamisista ja se on seikka, josta olemme tämän merkkivuoden osalta erityisen ylpeitä. Me SSO:lla jatkamme alueemme asukkaiden palvelemista ja teemme sen suurella sydämellä sekä 120 vuoden kokemuksella. Haluamme varmistaa, että olemme täällä tekemässä asiakasomistajien, asiakkaiden ja alueen asukkaiden kanssa yhdessä parempaa paikkaa elää – ja aiomme tehdä sitä myös seuraavat 120 vuotta.

Juhlistimme vuotta 2023 tarjoamalla asiakasomistajillemme tapahtumia, etuja ja muita juhlayllätyksiä koko juhlavuoden ajan.

Lämmin kiitos kaikille juhlavuotta kanssamme juhlineille!

Juhlavuonna 2023 arvoimme auton


Maksamalla bonusostosi S-Etukortilla saat 0,5 % maksutapaetua ja osallistuit vuonna 2023 samalla arvontaan. Pääpalkintona oli täyssähköauto! Arvoimme lisäksi kuukausittain

Mahtavat mobiiliedut


Synttäreitä juhlistettiin myös mobiilisti. Joka kuukausi vaihtui juhlavuoden mobiiliedut!

Juhlavuoden liittymisedut


Jos liityit SSO:n asiakasomistajaksi 1.1.–31.12.2023 ja sait mahtavat 120 euron liittymisedut S-mobiiliin!

Synttäriedut ja tarjoukset


Juhlavuosi oli pullollaan hyviä etuja ja tarjouksia.

Piilotimme sydämiä myymälöihimme


Juhlavuoden aikana toimipaikkoihimme piilotettiin sydämiä, joiden löytäjää odotti yllätyslahja. Somekanaviamme seuraamalla, sai vinkkejä missä ja milloin sydän odottaa

SSO:n juhlavuosi pärähtää käyntiin Sulo-Taunon kanssa.

Sulo-Taunon matka jatkuu juhlavuoden humussa

Sulo-Tauno ja toimipaikkoihin piilotetut sydämet

Sulo-Tauno tapaa SSO:n toimitusjohtaja Tapion