Sale Nummelan rakennustyöt loppusuoralla


24.06.2024

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n 19:n Sale-myymälän rakennustyöt Vihdin Nummelassa aloitettiin marraskuussa 2023 ja nyt projekti alkaa olla loppusuoralla. Kun rakennustyöt on saatu suurelta osin päätökseen, alkaa myymälän kalustaminen ja tavaroitustyö. Uusi Sale tulee tarjoamaan asiakkailleen monipuolisia palveluita, kuten tuorepuristettua mehua, runsaan takeaway-tuotevalikoiman, paistopisteen makeita ja suolaisia herkkuja, sujuvan asioinnin takaavia itsepalvelukassoja sekä pakettiautomaatteja.  

Sale Nummelan vasta valittu myymäläpäällikkö Jenni Töykkälä ei malttaisi millään odottaa töiden valmistumista. – Uuden myymälän avaaminen on aina ainutlaatuinen kokemus. Salen henkilökunnan rekrytointi on juuri käynnissä ja kunhan valinnat on saatu valmiiksi, pääsemme aloittamaan myymälän kalustamisen ja tavaroituksen. Olen vakuuttunut, että saamme kasaan sekä huipputiimin että upean myymälän, josta voimme kaikki olla ylpeitä, kertoo Töykkälä iloisena.  

 Uuden myymälän suunnittelussa ja rakentamisessa on alusta asti kiinnitetty huomiota vastuullisuuteen ja ekologisuuteen. Sale Nummela tulee käyttämään mm. uusiutuvaa- ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun lauhdelämmön sekä aurinkopaneelien avulla. Myös SSO:n sähköautonlatausverkosto laajenee, kun Salen yhteyteen avataan ABC-latauspiste.  

 Sale Nummela tulee työllistämään 10–15 henkilöä ja myymälän avajaisia päästään viettämään elokuussa.