Hyödynnä rahanarvoiset etusi


Mistähän eduista sitä tänään nauttisi? S-mobiili on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

Etulistaus päivittyy jatkuvasti, joten pysy siis kuulolla! Nämä etukupongit löydät vain S-mobiili -sovelluksesta ja edut ovat voimassa SSO:n toimipaikoissa. Tarkat etukuponkien käyttöpaikat ja ehdot löydät S-mobiilista edun yhteydestä. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Edut ei voimassa ruuan verkkokaupassa.

Huhtikuun edut

Edut ovat voimassa koko kuukauden ellei toisin mainita.

Prisma, S-market ja Sale
  • Huiluntuhti grillimakkara 400 g 2,99 € (7,48/kg). Norm. 3,89-4,25. Max 2 kpl/kuponki. Etu voimassa 2.-14.4.2024. Etu ei voimassa ruuan verkkokaupassa, eikä S-marketien tai Salejen itsepalvelukassoilla.
  • Kullanrapeat kalafileet MSC 360 g 4,95 € (13,75/kg). Norm. 5,75-6,50. Max 2 kpl/kuponki. Etu voimassa 2.-14.4.2024. Etu ei voimassa ruuan verkkokaupassa, eikä S-marketien tai Salejen itsepalvelukassoilla.
  • Pullava Appelsiinirahkapitko 400 g 2,89 € (7,23/kg). Norm. 3,39-3,89. Max 2 kpl/kuponki. Etu voimassa 2.-14.4.2024. Etu ei voimassa ruuan verkkokaupassa, eikä S-marketien tai Salejen itsepalvelukassoilla.
Prisma
  • Prisma Halikko, Lohja ja Nummela: Normaalihintaiset jalkineet -20%. 1 tuote/kuponki. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.
Prisma parturi-kampaamo
  • Prisma parturi-kampaamo Halikko, Lohja ja Nummela: Ylellinen System-tehohoito värjäyksen yhteydessä 10 € (norm. 20–25 €). Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai lahjakortin ostoon.
ABC ja SSO liikennemyymälät
  • ABC Piihovi, ABC Lohja, ABC Masuuni: IL Primo -jäätelö 1,50 € (norm. 3,50 €). Max 2 etua / kuponki.
  • SSO liikennemyymälä Salo ja ABC Perniö: Juustohampurilainen 2,00 € (norm. 3,50–4,00 €). Max 2 etua/kuponki.
SSO kahvilat ja ravintolat
  • Antonio Salo ja Lohja, Rikala Bar&Grill ja Ristorante Invar: Valitsemasi Burger-annos -20%. Max 2 etua/kuponki.
  • Ristorante Invar: Lauantaisin laskun loppusummasta -20%. 1 etu/kuponki. Etu voimassa vain lauantaisin 15.6.2024 asti.

 

Muista hyödyntää myös juhlapäiväsi kunniaksi tarjolla oleva etu: SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan S-mobiilista löytyvällä edulla.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

 

Hyödynnä juhlapäivän etusi


SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan sekä heidän taloudessaan syntymäpäiväänsä viettäviä henkilöitä juhlaeduilla. Nämä edut löytyvät S-mobiilista

S-mobiili on asiakasomistajan hyödyllisin sovellus joka on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin asiakkaille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja. S-mobiilin voit ottaa käyttöön kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Lataa nyt maksuton S-mobiili ja ota kaikki hyöty irti asiakasomistajuudestasi! Mobiilisovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.