Hyödynnä rahanarvoiset etusi


Mistähän eduista sitä tänään nauttisi? S-mobiili on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

Etulistaus päivittyy jatkuvasti, joten pysy siis kuulolla! Nämä etukupongit löydät vain S-mobiili -sovelluksesta ja edut ovat voimassa SSO:n toimipaikoissa. Tarkat etukuponkien käyttöpaikat ja ehdot löydät S-mobiilista edun yhteydestä. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Edut ei voimassa ruuan verkkokaupassa.

Heinäkuun edut

Edut ovat voimassa koko kuukauden ellei toisin mainita.

Prisma
  • Prisma Halikko, Lohja ja Nummela: Valitsemasi normaalihintainen kirja tai pokkari -20%. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.
Prisma parturi-kampaamo
  • Prisma parturi-kampaamo Halikko, Lohja ja Nummela: Ripsien ja kulmien käsittelyt -20 %. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai lahjakortin ostoon.
ABC ja SSO liikennemyymälät
  • ABC Piihovi, ABC Lohja ja ABC Masuuni: Il Primo -jäätelö 2,00 € (norm. 3,50 €). Max 2 etua/kuponki. Etu voimassa 1.-31.7.2024.
  • SSO liikennemyymälä Salo ja ABC Perniö: Juustohampurilainen 2,00 € (Norm. 3,50-4,00 €). Max 2 etua/kuponki. Etu voimassa 1.-31.7.2024.

Muista hyödyntää myös juhlapäiväsi kunniaksi tarjolla oleva etu: SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan S-mobiilista löytyvällä edulla.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hyödynnä juhlapäivän etusi


SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan sekä heidän taloudessaan syntymäpäiväänsä viettäviä henkilöitä juhlaeduilla. Nämä edut löytyvät S-mobiilista

S-mobiili on asiakasomistajan hyödyllisin sovellus joka on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin asiakkaille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja. S-mobiilin voit ottaa käyttöön kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Lataa nyt maksuton S-mobiili ja ota kaikki hyöty irti asiakasomistajuudestasi! Mobiilisovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.