Hyödynnä rahanarvoiset etusi


Mistähän eduista sitä tänään nauttisi? S-mobiili on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

Etulistaus päivittyy jatkuvasti, joten pysy siis kuulolla! Nämä etukupongit löydät vain S-mobiili -sovelluksesta ja edut ovat voimassa SSO:n toimipaikoissa. Tarkat etukuponkien käyttöpaikat ja ehdot löydät S-mobiilista edun yhteydestä. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Edut ei voimassa ruuan verkkokaupassa.

Helmikuun edut

Edut ovat voimassa koko kuukauden ellei toisin mainita.

Prisma, S-market ja Sale
  • Kotimaista Kanan fileepihvi maustamaton 530 g 6,49 € (12,25/kg). Norm. 7,34-8,98. Max 2 kpl/kuponki. Etu voimassa 19.2.-3.3.2024. Etu ei voimassa ruuan verkkokaupassa, eikä S-marketien tai Salejen itsepalvelukassoilla.
  • Valio Hyvä suomalainen Arki® emmentalviipale 400 g 3,95 € (9,88/kg). Norm. 4,65-4,89. Max 2 kpl/kuponki. Etu voimassa 19.2.-3.3.2024. Etu ei voimassa ruuan verkkokaupassa, eikä S-marketien tai Salejen itsepalvelukassoilla.
  • Fazer Korvapuustikeksi 270 g 1,99 € (7,37/kg). Norm. 2,49-2,79. Max 2 kpl/kuponki. Etu voimassa 19.2.-3.3.2024. Etu ei voimassa ruuan verkkokaupassa, eikä S-marketien tai Salejen itsepalvelukassoilla.
Prisma
  • Prisma Halikko, Lohja ja Nummela: Normaalihintainen vuoka, paistinpannu, kasari tai kattila -20%. 1 tuote/kuponki. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.
Prisma parturi-kampaamo
  • Prisma parturi-kampaamo Halikko, Lohja ja Nummela: Rakennekäsittelyn yhteydessä Fazerin sininen suklaalevy veloituksetta. Edun arvo 2,49 €. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai lahjakorttiin.
ABC ja SSO liikennemyymälät
  • ABC Piihovi, ABC Lohja, ABC Masuuni, ABC Perniö ja SSO liikennemyymälä Salo: Retkipaketti: sis. Atria Hiillos grillimakkara 400 g, Hartwall Jaffa Appelsiini sokeriton 1,5 l ja Turun Sinappi mieto 275 g yhteishintaan 7,50 € sis. pantin 0,40 €. Norm. 8,33 € sis. pantin. Max 1 setti/kuponki.
SSO ravintolat ja kahvilat
  • Rikala Bar&Grill, Antonio Salo ja Lohja, Ristorante Invar, Pizza&Buffa ja Kahvila Kuulas: Laskun loppusummasta -20%. Etua ei voi käyttää lounaan maksamiseen, eikä yhdistää muihin etuihin. 1 etu/kuponki. Etu voimassa 22.1.-11.2.2024.
  • Presso Halikko ja Nummela, Toasti, Figaro: Laskun loppusummasta -20%. 1 etu/kuponki. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Etu voimassa 22.1.-11.2.2024.

 

Muista hyödyntää myös juhlapäiväsi kunniaksi tarjolla oleva etu: SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan S-mobiilista löytyvällä edulla.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

 

Hyödynnä juhlapäivän etusi


SSO muistaa syntymäpäiviään viettäviä asiakasomistajiaan sekä heidän taloudessaan syntymäpäiväänsä viettäviä henkilöitä juhlaeduilla. Nämä edut löytyvät S-mobiilista

S-mobiili on asiakasomistajan hyödyllisin sovellus joka on pullollaan hyviä paikallisia etuja juuri sinulle.

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin asiakkaille tarkoitettu mobiilisovellus, joka sisältää asiakasomistajuuteen sekä S-Pankin asiakkuuteen liittyviä palveluja. S-mobiilin voit ottaa käyttöön kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Lataa nyt maksuton S-mobiili ja ota kaikki hyöty irti asiakasomistajuudestasi! Mobiilisovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.