Paikallisia etuja S-Etukortilla

Ota täysi hyöty irti asiakasomistajuudestasi! Asiakasomistajana saat rahanarvoisia etuja myös monilta yhteistyökumppaneiltamme.

Kesälomapuuhaa lapsille Ässäkokki-kurssilla

Suur-Seudun Osuuskauppa järjestää yhdessä Uudenmaan Marttojen kanssa Ässäkokki-kurssin 5.6. ja 6.6. Lohjalla, Virkkalan marttatuvalla. Maksuton kurssi on suunnattu 8–12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kurssille otetaan mukaan 12 lasta/kurssi ilmoittautumisjärjestyksessä.

Futis on kivaa! Perinteinen Prisma-liiga on täällä taas

PRISMA-liiga on 4–12 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu jalkapallokortteliliiga. Ilmoita lapsesi mukaan nauttimaan jalkapallosta ja liikunnan riemusta SalPan valmentajien ja ohjaajien johdolla. Harjoitukset alkavat huhtikuussa 17.4. Prisma-liigan hinta S-Etukortilla 95 € (norm. 99 €).

Koko perheen TenavaTohinat

TenavaTohinoissa riittää vauhdikasta menoa koko perheelle

Suosittu perhetapahtuma TenavaTohinat liikuttaa syyssunnuntaisin perheitä Lohjan seudulla. Tapahtuma on suunnattu yli 1-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Monipuolista liikuntaa lapsille ja aikuisille erilaisilla liikuntapisteillä, kuten temppuradalla ja ilmapatjalla. S-Etukortilla pääsymaksu lapsilta 2,50 € (norm. 3,50 €). Aikuiset maksutta.

 

Rantajamit Lohjalla 6.–8.7.

Kesän kuumimmat rantabailut ovat täällä!

Rantajamit on perinteikäs kaupunkifestivaali Lohjan Aurlahdessa. Jamilavalle astuu jälleen kattaus huippuartisteja. Luvassa kolme päivää jammailua Aurlahden rannassa. S-Etukortilla liput edullisemmin 31.5.2023 asti. Hinnat alk. 54 € (norm. alk. 57 €). Osta liput ja tule jammailemaan!

 

Valon Pisaroita musiikkinäytelmä Teatteri Provinssissa

Mika Räinän käsikirjoittama ja Joonas Suomisen ohjaama näytelmä on hauska, koskettava ja tunteidentäyteinen kasvutarina henkilöstä, joka on elänyt koko elämänsä ulkoapäin katsottuna unelmaelämää. S-Etukortilla liput etuhintaan vain S-Etunäytöksiin alk. 36 € (norm. 39 €). Esityksiä 1.10–17.3.2023. Edun lisäksi ei myönnetä Bonusta.

Salpa Taitoluistelijoiden SSO-luistelukoulu

SalPan järjestämä suosittu SSO-luistelukoulu tytöille ja pojille alkaa keskiviikkona 11.1. SSO-hallissa klo 18.00 – 18.45. S-Etukortilla 5 euron alennus luistelukoulusta. Hinta S-Etukortilla 65 € (norm. 70 €) + Salpan jäsenmaksu 30 € / vuosi (sis. vakuutuksen). Mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Lippuetu Vilpas Vikingsien kotipeleihin

Koripallon huumaa Salossa! S-Etukortilla saat 1 €:n pääsylippuedun Salon Salohallissa pelattaviin Vilpas Vikingsien otteluihin. Edun saa vain Salohallin ovelta ostetuista lipuista.

Lippuetu LP Viestin peleihin

Lentopalloa Salon sydämessä! S-Etukortilla saat 1 €:n pääsylippuedun Salon Salohallissa pelattaviin LP Viestin otteluihin (etu ei koske Eurocupin pelejä, eikä pudotuspelejä). Edun saa vain Salohallin ovelta ostetuista lipuista.