Paikallisia etuja S-Etukortilla

Ota täysi hyöty irti asiakasomistajuudestasi! Asiakasomistajana saat rahanarvoisia etuja myös monilta yhteistyökumppaneiltamme.

Kurjat – Les Misérables Salon Teatterissa

Pysäyttävä puheteatteriversio rakastetusta klassikosta.

Kurjat on yksi eurooppalaisen kirjallisuuden suurimmista klassikoista, joka vetoaa ajattomuudellaan ja tärkeillä teemoillaan aikakaudesta toiseen. Se on ravisuttava kertomus epäoikeudenmukaisuudesta, mutta myös armollisuudesta ja lähimmäisenrakkaudesta.

Esitykset Salon Teatterissa 17.9.-26.11.2022. Liput S-Etukortilla 28 € (norm. 30 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta.

Valon Pisaroita musiikkinäytelmä Teatteri Provinssissa

Mika Räinän käsikirjoittama ja Joonas Suomisen ohjaama näytelmä on hauska, koskettava ja tunteidentäyteinen kasvutarina henkilöstä, joka on elänyt koko elämänsä ulkoapäin katsottuna unelmaelämää. S-Etukortilla liput etuhintaan vain S-Etunäytöksiin alk. 36 € (norm. 39 €). Esityksiä 1.10–17.3.2023. Edun lisäksi ei myönnetä Bonusta.

Koko perheen TenavaTohinat

TenavaTohinoissa riittää vauhdikasta menoa koko perheelle

Suosittu perhetapahtuma TenavaTohinat liikuttaa syyssunnuntaisin perheitä Lohjan seudulla. Tapahtuma on suunnattu yli 1-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Monipuolista liikuntaa lapsille ja aikuisille erilaisilla liikuntapisteillä, kuten temppuradalla ja ilmapatjalla. S-Etukortilla pääsymaksu lapsilta 2,50 € (norm. 3,50 €). Aikuiset maksutta.

 

Lippuetu Vilpas Vikingsien kotipeleihin

Koripallon huumaa Salossa! S-Etukortilla saat 1 €:n pääsylippuedun Salon Salohallissa pelattaviin Vilpas Vikingsien otteluihin. Edun saa vain Salohallin ovelta ostetuista lipuista.

Lippuetu LP Viestin peleihin

Lentopalloa Salon sydämessä! S-Etukortilla saat 1 €:n pääsylippuedun Salon Salohallissa pelattaviin LP Viestin otteluihin (etu ei koske Eurocupin pelejä, eikä pudotuspelejä). Edun saa vain Salohallin ovelta ostetuista lipuista.