Asiakkaiden tuotetoiveet esiin: Uusi palvelu helpottaa tuotetoiveiden esittämistä S-market-myymälöihin SSO:n alueella


18.02.2021

S-marketeissa on aina voinut esittää tuotetoiveita myymälässä, mutta nyt toiveiden esittäminen tehdään entistäkin helpommaksi uudella Sinuntoive-palvelulla. Sinuntoive on osa uudistuvien S-markettien tavoitetta tarjota entistäkin paremmin paikallisesti osuvia valikoimia kunkin myymälän asiakkaiden tarpeisiin.  

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:lla on kaikkiaan 11 S-marketia, jotka uudistuvat parin vuoden sisällä. Uudistusten yhteydessä myymälämiljööt muuttuvat väljemmiksi, valoisammiksi ja modernimmaksi. Mikä tärkeintä, samalla valikoimia räätälöidään mahdollisimman hyvin paikallista kysyntää vastaavaksi ja nyt Sinuntoive-palvelu valjastetaan tähän avuksi.

Sinuntoive-palvelussa tuotetoiveita varten on luotu oma verkkosivu sinuntoive.fi helpottamaan toiveiden esittämistä. Lisäksi toteutettuja toiveita merkitään myymälöissä entistä selkeämmin. Sinuntoive on palvelu, jossa asiakkaat voivat esittää tuotetoiveita S-marketin valikoimaan. Toiveet ovat myymäläkohtaisia ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

”Palvelun taustalla on S-marketin tahtotila vastata myymäläkohtaisesti lähialueen asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Tavoitteena on tuoda kaupan hyllyyn tuotetoiveita, jotka sitten myyntimäärien perusteella pystytään myös pitämään jatkossakin valikoimassa. Asiakkaat kun kaipaavat hyvinkin eri asioita alueemme eri S-marketeissa”, kertoo toimialajohtaja Heikki Vottonen SSO:sta.

Sinuntoive-palvelua on pilotoitu reilun vuoden ajan muutamissa S-marketeissa eri puolilla Suomea.

Sinuntoive onkin käytössä nyt kaikissa alueemme myymälöissä.

”Toivomme, että asiakkaat ottavat Sinuntoiveen innolla käyttöön. Vaikka tunnemmekin kunkin alueen asiakastarpeet hyvin, on aina mielenkiintoista kuulla mitä erityistoiveita asiakkailla saattaisi olla. Verkkopalvelun lisäksi meitä saa tuttuun tapaan myös jututtaa myymälöissä ja esittää tuotetoiveita henkilökunnalle – kuten ennenkin”, Vottonen muistuttaa.

Sinuntoive.fi

Lisätietoja: 

Heikki Vottonen, toimialajohtaja

puh. 044 3205 600​

heikki.vottonen@sok.fi