Autetaan yli toimialarajojen – pieniä hyviä tekoja


Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ravintoloiden, parturi-kampaamoiden, Sokosten ja ABC-liikennemyymälöiden henkilökunta auttaa Prismojen, S-marketien ja Sale-myymälöiden henkilökuntaa. “Päivästä ja kollegojen avusta jää todella kiitollinen olo”, toteaa SSO:n Prismojen johtaja Panu Kärjes.

20.03.2020

Useat kymmenet työntekijät ovat vapaaehtoisesti ilmoittautuneet kiireavuksi sinne, missä apua kipeimmin tarvitaan. Tällä viikolla esimerkiksi Prisma Halikko sai apulaisia mm. Salon Sokoksesta ja parturi-kampaamosta. Myös muissa SSO:n alueen S-marketeissa ja Prismoissa on ollut apukäsiä muista toimipaikoista.

”Tällä hetkellä työvuorosuunnittelutiimimme koordinoi työntekijöitä SSO:n toimialueella niihin toimipisteisiin, jossa apua kaivataan. Kaikki perustuu tällä hetkellä vapaaehtoisuuteen. Ilmoittautujia tulee koko ajan lisää ja työntekijämme ovat valmiita rientämään apuun toisiin toimipaikkoihin. On hieno nähdä ihmisen auttamisen halu, ja uskon, että yhteistyöllä tästä selvitäänkin, toteaa SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.