Halikon ravintolamaailma uudistui


28.09.2018

Halikon Prismakeskuksen PizzaBuffa, Presso ja Hesburger on uudistettu lattiasta kattoon. Ovet uusiin raikkaisiin tiloihin avattiin perjantaina 28.9.2018 klo 8.00.

– Uudessa ravintolamaailmassamme nauttivat niin pariskunnat, perheet kuin yksin ruokailevatkin. Luvassa on viihtyisä miljöö rauhassa kahvittelemaan tuleville. Presson herkuista lähes kaikki on valmistettu paikan päällä. Nopeaa haukattavaa kaipaaville on puolestaan suunniteltu sujuvammat kassapalvelut: Kahvin saa poimittua matkaan erilliseltä pisteeltä ja Hesburgerin puolella palveluja petrattu entisestään uudella, neljännellä kassalla. Lisäksi asiakkaiden toiveiden mukaisesti Hesburger avautuu arkisin jo aikaisemmin eli yhdeksältä, kertoo ravintolapäällikkö Minna Färm.
 
PizzaBuffasta löytyy tutut lounasvaihtoehdot runsaine salaatteineen. Pizzojen valmistuksen voi seurata alusta loppuun, kun pizzat valmistetaan jatkossa täysin asiakkaiden silmien edessä. Perheen pienimpiä saattaa kiinnostaa jännittävä uutuus – popcornkone. Sitäkin varmempi mielenkiinnon kohde tälle kohderyhmälle lienee kuitenkin täysin uusi leikkinurkkaus, jonka keskipisteenä on uutukainen leikkimökki.
 

Yli 20 alan ammattilaista

 
– Myös henkilökunta odottaa innolla päästäkseen työskentelemään uusiin tiloihin. Ravintolamaailmassamme asiakkaita palvelee noin 25 ravintola-alan ammattilaista. Alan ihmiset ovat tyypillisesti intohimoisia ja ylpeitä ammatistaan, kuten meilläkin. Tottakai uusissa tiloissa on entistäkin ihanampaa jatkaa töitä, iloitsee Minna.