Innostavia uutisia! SSO on saavuttanut kuudetta kertaa Suomen Innostavimmat työpaikat 2023-tunnustuksen


21.12.2023

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:lle on myönnetty jo kuudetta kertaa Suomen Innostavimmat työpaikat -tunnustus, joka myönnetään vuosittain parhaille Eezy Flown PeoplePower® -tutkimukseen osallistuneille organisaatioille. SSO:ssa on panostettu työntekijäkokemuksen parantamiseen ja yrityskulttuurin johtamiseen sekä ymmärrykseen siitä, mikä työntekijöille on merkityksellistä. Nyt saatu Suomen Innostavimmat työpaikat -tunnustus osoittaa, että tehdyt toimenpiteet ovat olleet onnistuneita.

SSO on saanut tänä vuonna valtakunnallista tunnustusta yrityskulttuurin johtamisesta poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä, kun se palkittiin keväällä Future Workplaces 2023 -setrifikaatilla. Tämä upea saavutus sai nyt seurakseen Suomen Innostavimmat työpaikat 2023-tunnustuksen, joka myönnettiin SSO:lle jo kuudetta kertaa. Tunnustuksen saavat vuosittain parhaat Eezy Flown PeoplePower® -tutkimukseen osallistuneet organisaatiot.

Henkilöstötutkimuksen tulokset olivat myös tänä syksynä SSO:ssa korkealla tasolla ja vastausprosentti oli huikeat 96,4 % Merkittävä parannus tuloksissa näkyi esimerkiksi siinä, miten hyödylliseksi oma työ koettiin.

–Uskomme, että keskeinen syy hyvään työtyytyväisyyteen on se, että henkilökunnallamme on aidosti mahdollisuus vaikuttaa oman työnsä, työyksikkönsä ja koko osuuskaupan kehittämiseen, kertoo henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo, ja jatkaa ”Olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että tunnistaisimme ja ymmärtäisimme työntekijöillemme merkitykselliset asiat, sekä sen, miten nämä asiat toteutuvat heidän arjessaan. On tärkeää yhdessä miettiä, miten nämä asiat voisivat toteutua vielä nykyistä paremmin.”

”Olemme myös luoneet uusia vuorovaikutuksellisia keinoja käsitellä työyhteisötutkimuksen tuloksia, tavoitteena työyhteisöjen avoimen dialogin mahdollistaminen. On ollut ilo huomata kuinka rohkeasti ja avoimesti työntekijät ovat yhdessä lähteneet pohtimaan, miten omasta yksiköstä ja koko osuuskaupasta tehtäisi vieläkin innostavampi työpaikka,” sanoo Somersalo lopuksi

Vuoden 2023 Innostavimmat työpaikat -voittajat ja sijoittuneet selviävät alkuvuodesta 2024.

Lisätietoja: Henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo p. 044 7705 175