Kauppakassipalvelu avataan kaikkiin SSO:n Prismoihin ja S-marketeihin


02.04.2020

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n kaikissa Prismoissa ja S-marketeissa avataan maanantaihin mennessä kauppakassipalvelu. Osassa toimipaikkoja palvelua on jo testattu ja loput toimipaikat avataan palvelun piiriin maanantaina 6.4.2020.

”Elämme ainakin toistaiseksi uutta arkea, jossa moni asia on toisin kuin ennen. Me SSO:ssa ryhdyimme uusiin toimiin, jotta kaikki voisivat asioida turvallisesti ruuhkia ja tarpeettomia kontakteja välttäen. Meillä halutaan tehdä asiat aina kerralla kuntoon ja olemme siinä vaiheessa, että nyt kauppakassipalvelut käynnistyvät kaikissa Prismoissamme ja S-marketeissamme. Myös kotiinkuljetus on työn alla ja siitä kerromme myös pian lisää”, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér. 

”Ravintoloiden ja liikennemyymälöiden väkeä, joissa korona on hiljentänyt kaupankäynnin lähes kokonaan, on noin 200 henkilöä siirtynyt avuksi marketeihin mm. hoitamaan kauppakassipalveluita. Olen hirmuisen ylpeä tästä yhteishengestä, jolla ruokahuolto nyt kaupoissamme rullaa”, tiivistää Finér.

Kaupppakassin keräyspalvelun pilotointi aloitettiin Salossa S-market Plazassa, Lohjalla Kauppakeskus Lohen S-marketissa sekä laajennettiin pian S-marketeissa Somerolla, Perniössä ja Kemiössä. Prisma Nummelan keräyspalvelu avataan huomenna perjantaina.

Ensi viikon maanantaista 6.4. alkaen aloittavat palvelun loputkin SSO:n S-marketit eli S-market Lempola, S-market Tynninharju, S-market Otalampi, S-market Karkkila, S-market Vihti sekä Prismat Lohja ja Halikko. Keräily aloitetaan myös Salon keskustan Sale Hermannissa. Tarkempia tietoja kannattaa seurata kauppojen omilta Facebook-sivuilta tai sivuilta www.sso.fi/kauppakassi

Käytännössä tilaus hoituu näin:

  • Lähetä tilauksesi sähköpostilla (listaus alla).
  • Kirjoita tilaukseen nimi ja puhelinnumero, tarkat tilausajat seuraavina mahdollisina arkipäivinä löytyvät osoitteesta www.sso.fi/kauppakassi.
  • Kirjoita sähköpostiin tilaamasi tuotteet ja niiden kappale-kg-määrät mahdollisimman tarkasti. Myymälän tarkan valikoiman ja hinnat näkee helpoiten osoitteesta www.foodie.fi ja valitsemalla oman kaupan.
  • Nouda ja maksa tilauksesi kaupassa erikseen merkityltä kassalta tai info-pisteestä.
  • Keräilykorvaus on 5,90 € / tilaus
  • Lisäksi on hyvä huomioida, että vaikka tuotteiden saatavuus on tällä hetkellä hyvä niin joissakin tuoteryhmissä on puutteita ja keräilyn yhteydessä puuttuvat tuotteet korvataan mahdollisimman hyvin vastaavilla tuotteilla. Tupakkatuotteita emme voi Suomen lakeja noudattaen kerätä valmiiksi.

 

Listaus yhteystiedoista sekä aloitusajankohdista toimipaikoissamme:

Toiminnassa jo nyt

S-market Lohi, Lohja
kauppakassi.smlohi@sok.fi   

S-market Plaza, Salo
kauppakassi.smplaza@sok.fi

S-market Perniö
kauppakassi.smpernio@sok.fi

S-market Somero
kauppakassi.smsomero@sok.fi

S-market Kemiö
kauppakassi.smkemio@sok.fi

3.4. alkaen 
Prisma Nummela 
kauppakassi.prismanummela@sok.fi

maanantain 6.4. alkaen

Prisma Lohja
kauppakassi.prismalohja@sok.fi

Prisma Halikko
kauppakassi.prismahalikko@sok.fi

S-market Lempola

kauppakassi.smlempola@sok.fi

S-market Tynninharju
kauppakassi.smtynninharju@sok.fi

S-market Otalampi
kauppakassi.smotalampi@sok.fi

S-market Karkkila
kauppakassi.smkarkkila@sok.fi

S-market Vihti
kauppakassi.smvihti@sok.fi

S-market Tupuri
kauppakassi.smtupuri@sok.fi

Sale Hermanni
kauppakassi.salehermanni@sok.fi