Liity nyt SSO:n asiakasomistajaksi – liittymisetuna lippu Lohjan Rantajameille!


23.05.2022

Nyt kannattaa liittyä SSO:n asiakasomistajaksi!

Liity Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Asiakasomistajaksi SSO:n Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteissä Halikossa, Lohjalla tai Nummelassa 23.5.-3.6.2022 maksamalla täysi 100 euron osuusmaksu, saat liittymisetuna Lohjan Rantajamit-lipun valitsemallesi päivälle (liittymisedun arvo 41,50-47,50 €)! Lisäksi saat yli 20 euron arvoiset tutustumisedut S-mobiiliin!

Rantajamit on perinteikäs jo 29 kertaa järjestetty kaupunkifestivaali Lohjan Aurlahdessa. Tänä kesänä festivaali viettää 30-vuotisjuhlia 7.-9.7. ja estradille astuu jälleen kattaus huippuartisteja.  Festivaaliohjelmaan voit tutustua täällä >>

Alle 18-vuotiaan puolesta asiakasomistajasopimuksen allekirjoittavat hänen edunvalvojansa. Liittymisetu on tarkoitettu täysin uusille SSO:n asiakasomistajaksi liittyville sekä toisesta osuuskaupasta SSO:aan jäsenyytensä siirtäville jäsenille. Liittymiskampanja on voimassa 23.5.-6.5.2022 vain Halikon, Lohjan ja Nummelan Asiakasomistaja- ja S-Pankkipisteissä niiden aukioloaikoina (liittymisetu ei koske verkossa liittyneitä asiakasomistajia). Rantajami-lippu postitetaan asiakasomistajalle liittymisen jälkeen kotiosoitteeseen. Rantajameille on 18-vuoden ikäraja.

Lue lisää asiakasomistajuudesta S-kanavalta