Lohjalle avattu SSO:n kolmas oma parturi-kampaamo


07.09.2020

SSO kehittää jälleen palvelutarjontaansa onnistuneen sekä helpon asioinnin edistämiseksi ja avasi Lohjan Prisma-keskukseen maanantaina 7.9.2020 Prisma parturi-kampaamon.

 

Lohjan Prisma-keskukseen on avattu 7.9.2020 Prisma Parturi-kampaamo, josta tuli SSO:n kolmas  yksikkö Halikon ja Nummelan Prismojen yhteydessä toimivien parturi-kampaamoiden lisäksi. Uusi parturi-kampaamo avattiin Prisma-keskuksen ensimmäiseen kerrokseen.

Uuteen Prisman parturi-kampaamoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Prisman parturi-kampaamossa ei fiinistellä turhia, vaikka henkilökunta säännöllisesti kouluttautuukin ja on aina asiakkaan niin halutessa hyvin perillä myös alan viimeisimmistä trendeistä. Lohjan Parturi-kampaamo palvelee laajasti maanantaista lauantaihin. Käytössä on myös vuoronumeroilla toimiva nonstop-palvelu, jossa hoituvat mutkattomasti hiusten leikkuut, hoidot sekä pikavärit. Pidemmissä töissä kannattaa varata aika nettiajanvarauksen kautta. Prisman parturi-kampaamoista on helppo kauppareissun yhteydessä hankkia kaikki nykyaikaisen parturi-kampaamon palvelut ja runsas sekä laadukas valikoima hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Ja kaikesta saa tietysti S-Etukortilla Bonusta.

”Henkilökuntamme on innoissaan päästessään palvelemaan uusia asiakkaita. Saimme rekrytoitua mahtavan porukan alan konkareita ja nuorempia ammattilaisia”, iloitsee Lohjan Prisman parturi-kampaamon esimies Päivi Oinas.

”Alan opiskelijoiden kannattaa ehdottomasti kysyä meiltä myös työharjoittelupaikkoja – otamme heidät innolla vastaan. Sitä kautta on mahdollisuus työllistyä meille tai tehdä töitä opiskelun ohessakin”, vinkkaa Päivi.