Marika Saario Sale Virkkalasta sai Ässäpäällikkö-tunnustuksen


24.09.2018

Virkkalan Salen päällikkö Marika Saariota muistettiin Ässäpäällikkö-kunnianosoituksella S-Päällikköpäivillä Helsingissä.

S-ryhmän joka toinen vuosi järjestettävät valtakunnalliset S-Päällikköpäivät pidettiin Helsingin Musiikkitalossa lauantaina 22.9. Tapahtuma huipentui perinteiseen tapaan Ässäpäälliköiden valintaan. Ässäpäälliköinä palkitaan erityisen ansioituneita päälliköitä S-ryhmän yrityksistä.
 
S-ryhmässä on noin 2600 esimiestä, joista tänä vuonna palkittiin 17 Ässäpäällikköä. Yksi palkituista oli Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Sale Virkkalan myymäläpäällikkö Marika Saario. Perusteluissa todettiin, että Marika on marketkaupan rautainen ammattilainen, joka haluaa haastaa itseään ja oppia uutta. Marika johtaa työryhmäänsä määrätietoisella otteella, kuitenkin henkilöstöä kuunnellen. Marika on johdonmukainen omassa esimiestyössään ja huolehtii, että työryhmän kaikilla jäsenillä on tieto mitä häneltä odotetaan. Myös kollegoiden keskuudessa Marika on aktiivinen viestijä ja aina valmis auttamaan. Muiden muassa nämä tekijät pitävät huolen siitä, että myös työntekijät viihtyvät Marikan työryhmässä, ja työtyytyväisyys on pysynyt korkealla tasolla.
 
S-Päällikköpäiville osallistui 1 700 esimiestä S-ryhmän alueosuuskaupoista ja SOK-yhtymästä. Tänä vuonna päivän teemana oli hyvä johtaminen.