Nummelan ABC:n polttonestejakelu avataan heinäkuun lopussa Prisman piha-alueelle


02.04.2019

Nummelan Prisman piha-alueelle parhaillaan rakenteilla oleva uusi jakelupiste saadaan käyttöön heinäkuun lopussa. Autopesupaikka avautuu syyskuun alussa ja sen yhteyteen tulee myös ilma- ja vesikaappi.

– Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Nummelan Asemankadulla sijaitsevan ABC:n toiminta piti nykyisessä sijainnissaan lopettaa, koska se sijaitsee Nummelanharjun pohjavesialueella. Nyt uuden jakelupisteen rakennustyöt edistyvät vauhdilla ja uusi ABC-automaatti avataan heinäkuun lopussa. Vanha jakelupiste on siihen asti käytössä, kertoo liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Vottonen.
 
– Autopesupaikka ABC CarWash valmistuu syyskuun alussa ja kaksi pesukonetta tulevat hyödyntämään alan viimeisintä tekniikkaa. Lisäksi luvassa on pieni viihteellinen lisäelementti, josta kerrotaan lisää myöhemmin. Pesupaikan yhteydessä on myös ilma- ja vesikaappi autoilijoille, jatkaa Vottonen.
 
Myös kahvinystävien palvelutarjonta Nummelassa paranee, sillä Prisma-keskuksessa sijaitsevan Rosson viereen tulee viihtyisä Presso-kahvila. Uusi Presso on tarkoitus avata syyskuun alkupuoliskolla, kertoo matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Riitta-Leena Rossi.

Lisätiedot:
Heikki Vottonen, toimialajohtaja market-, tavaratalo- ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, puh. 044 3205 600
Riitta-Leena Rossi, talousjohtaja, toimialajohtaja matkailu- ja ravitsemiskauppa, puh. 044 7705 702