Nyt voit mobiilitankata myös SSO:n alueella


01.02.2017

Auton tankkaaminen on muuttunut entistä helpommaksi!

Suosittu mobiilitankkaus on mahdollista tästä lähtien myös Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n 17 ABC-asemalla. Tarvitset vain älypuhelimen, jonka S-mobiili-sovellukseen on rekisteröity S-Etukortti Visan tiedot.
 
ABC-asemalla puhelimen sovellus tunnistaa auton sijainnin, jolloin tankkaajan tehtäväksi jää valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortilta. Tankkaus vaatii yhteensä vain kolme painallusta älypuhelimella. 
 
Kun olet ottanut mobiilitankkauksen käyttöön, pystyt seuraamaan puhelimestasi myös polttoaineen kulutusta euroissa ja litroissa. Palvelu on saatavilla iPhone-, Android- ja Windows-älypuhelimille.
 
– Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja omistajillemme. Olemme iloisia, kun voimme helpottaa heidän arkeaan tarjoamalla tämän edistyksellisen mobiilitankkauspalvelun, kertoo SSO:n toimialajohtaja Heikki Vottonen.  
 
S-mobiili-sovellus on S-ryhmän tarjoama kansainvälisestikin ainutlaatuinen palvelu. Maailmasta ei löydy vastaavaa ostamisen, maksamisen ja pankkiasioinnin yhdistävää sovellusta. Maksuton S-mobiili sovellus tuo puhelimeesi mobiilitankkauspalvelun lisäksi kertyneen Bonuksen, S-Pankin raha-asiat, S-ryhmän parhaimmat edut ja toimipaikat sekä ostostesi takuukuitit. Lue lisää S-mobiilista täältä. 
 
 
Lisätiedot:
SSO, toimialajohtaja Heikki Vottonen, p. 044 3205 600
SSO, ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen, p. 044 3205 840