Prisma Halikon pihalle ABC CarWash 31.3.


27.03.2017

Suur-Seudun Osuuskaupan uusi ABC CarWash Halikko avataan perjantaina 31.3.2017 klo 8. Kahdella autonpesukoneella varustettu pesuhalli sijaitsee Halikon Prisman piha-alueella.

– ABC CarWash on helppo ja tilava läpiajettava autopesuhalli, joka on varustettu modernilla tekniikalla, sanoo toimialajohtaja Heikki Vottonen.
 
– Kaksi erillistä autonpesukonetta varmistaa nopean asioinnin ja auton pesun voi hoitaa helposti vaikkapa Prismassa käynnin yhteydessä. ABC CarWash -pesu maksetaan kätevästi autossa istuen. Maksu toimii vain maksukortilla, maksuautomaattia on turvallista ja helppo käyttää. Lisäksi autopesusta saa tietysti Bonusta S-Etukortilla, kertoo toimialajohtaja Vottonen.
 
Käytössä oleva uusi tekniikka tekee ABC CarWash –autopesusta energiatehokkaan ja takaa korkean pesulaadun. Ympäristöystävällisyyttä lisäävät ympäristömerkityt pesuaineet. Uuden tekniikan korkeapainepesurit turbosuuttimilla puhdistavat pinnat ennen harjapesua. Pesuharjoissa käytetään uusia Softecs-pehmoharjoja. Pesuohjelmia on 6 erilaista vaihtoehtoa aina harjattomasta vahalliseen loistopesuun.
 
ABC CarWashin aukiolot ovat samat kuin Prismalla eli maanantaista–lauantaihin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-21.
 
Lisätietoja asiasta antavat:
SSO, toimialajohtaja Heikki Vottonen, p. 044 3205 600
SSO, ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen p. 044 3205 840