Rantajameilla rokkasi 12 000 kävijää


08.07.2018

Aurlahden rannassa raikasi viikonloppuna, kun 12 000 jamittelijaa juhli Suomen ykkösartistien musiikin tahdissa. Lohjan Rantajamit pääsi komeasti kävijätavoitteeseensa tänäkin vuonna, vaikka vaihtelevat sääennusteet pitivät sekä järjestäjiä että festarikävijöitä jännityksessä viimeiseen saakka.

– Lopulta sää onneksi helli jamikävijöitä erityisesti perjantaina ja lauantaina. Olemme erittäin tyytyväisiä jamien toteutukseen ja kävijämäärään. Yrityslippuja menisi enemmänkin, mutta telttamme tila on rajallinen, kertoo SSO:n toimialajohtaja Riitta-Leena Rossi.
 
Torstaina fiilisteltiin Pauli Ek Local Farmin, Elias Kaskisen & Päivän Sankareiden, Reino Nordinin ja Lauri Tähkän tahdissa. Perjantaina vuorossa olivat Samuel (Bändien kehityskaari-kisan voittaja), Uniklubi, Jenni Vartiainen, Kaija Koo sekä Amorphis. Lauantaina festarin kruunasivat Jarkko Ahola, Neon2, Juha Tapio sekä Apulanta. 
 
– Tänä vuonna asiakkaat saapuivat jameille entistä aiemmin ja viihtyivät entistä pidempään. Lauantaina tehtiin jopa uusi kävijäennätys. Tämän vuoden esiintyjäsuosikit olivat selkeästi Amorphis, Apulanta ja Juha Tapio, sanoo Rantajameja vetävä asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen tyytyväisenä. 
 
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on järjestänyt Rantajameja vuodesta 2002 alkaen. Sitä ennen festaria puuhasi Lohjan Rantajamit ry. Kaikkiaan Rantajamit järjestettiin tänä vuonna 27. kerran. Festari on luonnollisesti monelle lohjalaiselle kesän tärkein paikallinen tapahtuma ja vuosittain odotettu luokkakokous. Rantajamit työllistää päivittäin 40-50 henkeä sekä joukon yhteistyökumppaneita Lohjalta ja lähialueilta. 
 
– Kiitos ja kumarrus Rantajamien toteuttajatiimille ja yhteistyökumppaneillemme sekä viranomaisille ja Rantajamien alueen asukasyhdistykselle! Saimme jälleen aikaiseksi huikean festarin, kehaisee Pakkanen. 
 
– Lämmin kiitos myös jokaiselle jamikävijälle ja tervetuloa uudelleen ensi kesänä! 

Elokuussa Rantajamien pikkusisko
SaloFest näkee päivänvalon 

Jos festarikärpäsen purema ei ole vielä tältä kesältä helpottanut, ei hätää! SSO järjestää tänä kesänä ensimmäistä kertaa festarin myös Salon keskustassa Farmoksen tontilla. SaloFesteillä jammaillaan 3.-4.8. muun muassa JVG:n, Ellinooran ja Mikael Gabrielin tahdissa. 
 
– Nyt vedetään hetki happea ja kuukauden päästä katsotaan, millaiset bileet saadaan aikaan Aurlahden sijasta Salonjoen rantaan. Tervetuloa tutustumaan! huikkaa Elina Pakkanen.
 
Lisätietoja: SSO, asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen, p. 044 7705 400.