Rantajamit 2016 pääsi kävijätavoitteeseensa


10.07.2016

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n järjestämät Rantajamit on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Lohjan kesän tärkeimmistä tapahtumista ja monelle tapahtuma on vuosittainen odotettu luokkakokous.

Viidennettoista SSO:n järjestämät Lohjan Rantajamit päättyivät lauantaina 9.7.2016. Tapahtuma onnistui hyvin ja kokonaiskävijätavoite toteutui. Kävijämäärätavoite täyttyi nipin napin. Kokonaisuuteen vaikutti suuresti torstain epävakainen ja kolea sää. 10 000 kävijän kautta tapahtuma painii kokoluokassaan valtakunnallisestikin jo merkittävien tapahtumien sarjassa. 
 
– Sää oli sekalaisista ennusteista huolimatta kohtuullisen hyvä. Olemme erittäin tyytyväisiä jamien toteutukseen ja kävijämäärään. Lauantain nuorisopäivä oli edelleen suosittu, vaikka viimevuotinen esiintyjä, huippusuosittu Robin asettikin riman korkealle. Yrityslippuja menisi enemmänkin, mutta telttamme tila on rajallinen, kertoo SSO:n toimialajohtaja Kosti Talala.
 
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n järjestämät Rantajamit on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Lohjan kesän tärkeimmistä tapahtumista ja monelle tapahtuma on vuosittainen odotettu luokkakokous. Rantajamit työllistää päivittäin 40-50 henkeä sekä monia yhteistyökumppaneita Lohjalta ja sen lähialueelta.
 
– Suuret kiitokset Rantajamien toteuttajatiimille, yhteistyökumppaneille, viranomaisille ja Rantajamien alueen asukasyhdistykselle! Yhteistuumin olemme saaneet rakennettua Rantajameista hyvän ja vetovoimaisen tapahtuman, joka on kestänyt alueella jo 26 vuotta, sanoo Talala.
 
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO kiittää Rantajamit 2016 kävijöitä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi jälleen ensi kesänä!
 
Lisätietoja: SSO, toimialajohtaja Kosti Talala, kosti.talala@sok.fi,  p. 044 770 5188
 
 

Liitteet: