Rantajamit säilyttää suosionsa vuosi vuodelta -Jamit keräsivät yli 11 500 kävijää


10.07.2023

Rantajamit säilyttää suosionsa vuosi vuodelta -Jamit keräsivät yli 11 500 kävijää

Mahtava järvimiljöö, lämmin tunnelma ja huippuesiintyjät-siinä resepti, jolla Rantajamit on säilyttänyt suosionsa festarikansan keskuudessa vuodesta toiseen. Tänä vuonna koko Jamiviikonlopun kävijämäärä nousi yli 11 500 kävijään, joka sivuaa festivaalin historian parhaita lukemia.

-Sääennusteet aiheuttivat tänäkin vuonna sydämen tykytyksiä, mutta loppujen lopuksi suurin osa festivaalista saatiin juhlittua poutasäässä. Säällä kun on suuri merkitys lopputuloksen kannalta ja aurinkoinen sää lisää sekä kävijöitä, että tunnelmaa, kertoo Rantajamien projektipäällikkö Elina Pakkanen ja jatkaa: ”Olemme todella tyytyväisiä Jamien toteutukseen ja kävijämäärään. Mahtava tunnelma säilyi läpi koko tapahtuman niin yleisön, kuin työntekijöidenkin keskuudessa, joita tapahtumassa ahkeroikin päivittäin satakunta.”

Torstaina jameilla festarikansaa viihdyttivät Olli Halonen, Suvi Teräsniska, Vesterinen yhtyeineen, Tommi Läntinen sekä Olavi Uusivirta. Perjantaina vuorossa olivat Poets of the Fall, Arttu Wiskari, Bess, Klamydia ja Portion Boys. Viikonlopun riehakkaat juhlat viimeistelivät lauantaina Ramses II, Pete Parkkonen, Abreu, Ressu Redford sekä 69Eyes.

-Torstai on perinteisesti ollut festarien rauhallisin päivä, mutta tänä vuonna torstai oli lähes yhtä suosittu Jamipäivä, kuin perjantai ja lauantaikin, sanoo Pakkanen iloisena.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on järjestänyt Rantajameja vuodesta 2002 alkaen ja sitä ennen festaria järjestivät Lohjan Rantajamit ry. Jamit ovat vakiinnuttaneet paikkansa sekä lohjalaisten, että kesäasukkaiden kohtaamispaikkana ja tärkeänä paikallisena tapahtumana. Joka vuosi tapahtumaa ja vanhojen tuttujen tapaamista odotetaan innolla.

-Rantajamit työllistävät joukon yhteistyökumppaneita Lohjalta ja lähialueelta ja tämä on ihanaa työtä, kun sen saa tehdä huipputiimin kanssa, kertoo Pakkanen tyytyväisenä. On mahtavaa lukea asiakkaiden palautteita hyvin sujuneista järjestelyistä, ja olemme myös ylpeitä siitä, että omalta osaltamme kasvatamme Lohjan vetovoimaisuutta. Suurimmat kiitokset jälleen Rantajamien toteuttajatiimille ja kaikille yhteistyökumppaneille, sekä viranomaisille ja Rantajamien asukasyhdistykselle, kiittelee Pakkanen.

-Lämmin kiitos myös kaikille Jamikävijöille ja tervetuloa ensi vuonna uudelleen, huikkaa Pakkanen.