Rosso Nummela on avattu


01.03.2019

Nummelan Prismakeskuksessa alkoi tänään uusi ja pizzantuoksuinen aika, kun Rosso Nummela avasi ovensa klo 15. Uutuuttaan hohtavan ravintolan sydän on elävän tulen uuni, jossa pizzojen paistumista voi seurata ravintolan puoleltakin.

”Lämpimästi tervetuloa kaikki, odotamme teitä jokaista ravintolaamme! Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että täällä on aika monta muutakin nummelalaista”, myhäilee ravintolapäällikkö Elina Pakkanen tyytyväisenä. 
 
”On ollut ihana yllätys, miten valtavasti Rosson tulo Nummelaan on ihmisiä kiinnostanut. Pöytävarauksiakin on tehty jo aika lailla”, iloitsee Pakkanen. ”Täällä on helppo järjestää rento juhlahetki, tavata ystäviä kantapöydässä tai kattaa arki-illan ruoka perheelle.”
 
Rosso Nummelassa on 100 asiakaspaikkaa ja se on avoinna joka päivä kauppakeskuksen aukioloaikoina. Lisäksi kesäksi avautuu kesäterassi. 
 
Rossolaiset tunnustavat olevansa väsyneitä, mutta onnellisia. Viime viikot ovat kuluneet vauhdilla, kun helmikuun puolessa välissä ovensa sulkeneelle Cantina Antonio Nummelalle jätettiin haikeat hyvästit. Vanhojen tilojen tyhjentämisen jälkeen alettiin reippaasti rakentaa uutta Nummelan Prismakeskukseen. Samalla siirryttiin meksikolaisten makujen parista italialaisten herkkujen äärelle. Uudenlainen makumaailma on otettu ilolla vastaan – vaihtelu virkistää. 
 
Rossojen ruokalistalle on viime vuosina lisätty monenlaisia italialaisia klassikkoruokia, kuten risottoja ja focacciaa. Pizzat ovat kuitenkin olleet kautta vuosikymmenten Rossojen ykköstuote. Tarjolla on niin perinteistä napolilaista kuin roomalaista artesaanipizzaa. Artesaanipizzat maistuvat suomalaisille juuri nyt erityisen hyvin. 
 
”Seurueille La Serata Romana eli roomalainen illallinen on loistava tuote. Siinä pöytään katetaan antipastoja, roomalaista pizzaa ja makea jälkiruoka aterian lopuksi. Tästä pöydästä ei lähdetä nälkäisenä ja kahdenkymmenenviiden euron hintakin on sopiva monelle kukkarolle”, kehaisee Pakkanen. 
 
Vegaanista ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville löytyy Rosson listalta runsaasti vaihtoehtoja, muun muassa kaikki pizzat voi tilata gluteenittomina. Kevyempää ruokaa kaipaaville tarjoillaan salaatteja ja keittoja. Ravintolan pienimmät vieraat huomioidaan omalla ruokalistalla, jonka lisäksi lapsille on tarjolla pienempiä annoksia aikuisten listalta.
 
Italialaisuus on elämäniloinen innoittaja, joka näkyy, kuuluu ja maistuu nyt myös Nummelassa. Tervetuloa herkuttelemaan yhdessä! A tavola non si invecchia – ruokaillessa kukaan ei vanhene.