S-market Plazan avajaisia vietetään torstaina 7.9.2017


05.09.2017

SSO:n S-market Plaza ottaa Kauppakeskus Plazan uudistuksessa varaslähdön ja avaa ovensa asiakkaille jo torstaina 7.9.2017 klo 10.00, kun kokonaisuudessaan uudistettu Kauppakeskus Plazassa viettää uusavajaisia viikon päästä torstaina. Salon keskustan palvelut paranevat täysin uusitulla S-marketilla. Tilat on käyty läpi lattiasta ja kattoon ja asiakkaita odottavat nykyaikaiset, energiaa säästävät ja entistä paremmin palvelevat tilat.

Vihreää myymälätekniikkaa

Uusitussa S-marketissa on entistä lämpimämpi asioida ovellisten kylmäkalusteiden ansiosta. Luonnollisesti se tuo myös energiasäästöä, joka tiloissa on muuallakin huomioitu: valaistus on vaihdettu kokonaan led-valoihin ja kylmälaitteet hyödyntävät hiilidioksiditekniikkaa. Kylmäkoneissa oleva tekniikka vähintäänkin puolittaa energiankulutuksen nykytasosta ja ne käyttävät kylmäaineena ympäristöystävällistä, saasteetonta teollisuusprosesseissa talteen otettua hiilidioksidia.

Helppoa arjen asiointia sekä osuvat valikoimat

S-marketin sisäänkäynti on entisessä paikassaan. Pohjaratkaisu on selkeä ja samantyyppinen SSO:n muiden uusimpien S-marketien kanssa, kuten Perniössä, Tupurissa ja Kemiössä. S-market Plaza on edelleen SSO:n suurin S-market, vaikka pinta-ala hieman remontin yhteydessä pieneni. Kaupan tilaus- ja toimitusjärjestelmät ovat vuosien saatossa tehostuneet valtavasti ja nykypäivänä pystytään tarjoamaan paremmat ja osuvammat palvelut siinä missä aiemmin tarvittiin tilaa, jotta tuotteita oli niin sanotusti aina riittävästi tarjolla. Valikoimissa on nyt lähes 20 000 tuotetta, joka on samaa suuruusluokkaa kuin aiemminkin.

– S-market Plaza on SSO:lle noin 3,5 miljoonan euron investointi. Jatkamme panostustamme kysynnän mukaan koko toimialueellamme tasapuolisesti ja satsaamme myös entistä energiatehokkaampiin ratkaisuihin. Näin toimimalla pystymme osaltamme takaamaan paikallisen elinvoimaisuuden ja kestävän kehityksen, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

Uusi tekniikka auttaa löytämään tuotteet ja edistää ergonomiaa

Palvelun sujuvuutta parantaa pikakassat, joita on perinteisten kahdeksan kassan lisäksi asiakkaiden käytössä neljä. Perinteisissä kassoissa on huomioitu myös työergonomia – neljän kassapöydän korkeus on säädettävissä kullekin myyjälle sopivaksi.

– Uskomme, että asiakkaat ihastuvat uuteen myymälään yhtä paljon kuin me. Asiakkaiden arkea helpottamaan nyt uudistuksen alussa on tehty pohjakartta, johon tuoteryhmät on merkitty. Lisäksi käytössä on tosi näppärä Foodie.fi -sovellus, jonka tuotehaulla sovellus kertoo oikean hyllyvälin. Uskonkin, että tuotteet alkavat pian löytymään myös täältä uudesta myymälästä, vaikka pientä myllerrystä tehtiinkin, iloitsee marketpäällikkö Maarit Ranta.

Lisätietoja:
SSO, toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen, puh. 044 7705 700
SSO, ryhmäpäällikkö Juha Roos, puh. 044 7705 549
SSO, kiinteistötoimen päällikkö Ismo Louhi, puh. 044 7705 170