Sale Nummelan harjannostajaisia vietettiin maaliskuussa – uuden Salen rakennustyöt edistyvät rivakasti


08.04.2024

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n 19:n Sale-myymälän rakennustyöt Nummelassa ovat edenneet jouhevasti. Rakennusprojekti aloitettiin marraskuussa 2023 ja harjannostajaisia vietettiin maaliskuun lopulla. Uudesta kaupasta tulee löytymään monipuolisia palveluita tuorepuristetusta mehusta paistopisteen uunituoreisiin herkkuihin, unohtamatta asiointia helpottavia itsepalvelukassoja sekä pakettiautomaatteja. Myös runsaaseen takeaway-tuotteiden tarjontaan on panostettu valikoimaa suunniteltaessa.  

 – Odotamme uuden yksikön valmistumista malttamattomina. On hienoa, että saamme täydennettyä palveluvalikoimaamme Sale-myymälällä, kun Nummelasta sellainen on puuttunut. Salen rakentamista asiakkaatkin ovat meiltä toivoneet, kertoo Sale-ryhmäpäällikkö Joni Toivonen iloisena. 

Nummelan uuden Sale-myymälän suunnittelussa ja rakentamisessa on alusta asti otettu huomioon vastuullisuus ja ekologisuus, ja uusi Sale tulee käyttämään mm. uusiutuvaa- ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun lauhdelämmön sekä aurinkopaneelien avulla. Myös SSO:n sähköautonlatausverkosto laajenee, kun Salen yhteyteen rakennetaan ABC-latauspiste.   

Yksikkö tulee työllistämään 10–15 henkilöä ja myymäläpäällikön rekrytointi on parhaillaan käynnissä. Avajaisia Nummelassa päästään juhlimaan elokuussa.