Sale Nummelan rakennustyöt alkavat 6.11.2023.


20.10.2023

Sale Nummelan rakennustyöt alkavat marraskuussa 2023.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n 19:n Sale-myymälän rakennustyöt alkavat Nummelassa 6.11.2023 kun rakennuslupa on saanut lainvoiman. Rakennuslupa on hyväksytty tänään 20.10.2023.

Uusi myymälä tulee palvelemaan asiakkaitaan mm. monipuolisella valikoimalla sekä runsaalla takeaway-tuotteiden tarjonnalla. Myymälän suunnittelussa on alusta asti otettu huomioon vastuullisuus ja ekologisuus.

”SSO katsoo rohkeasti tulevaisuuteen ja uusien kauppapaikkojen etsiminen on työtä, jolla haluamme varmistaa asiakaslähtöisen palvelun nyt ja tulevaisuudessa. Olemme saaneet asiakkailta paljon toiveita Sale-myymälän rakentamisesta Nummelaan, ja nyt pääsemme vastaamaan näihin toiveisiin, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér. ”Uusi yksikkö tulee tarjoamaan laadukkaita nopean asioinnin mahdollisuuksia ja toki mukavia asiakaskohtaamisia” Finér sanoo ilahtuneena.

Nummelan uuden Sale- myymälän rakentaminen toteutetaan vastuullisuus ja ekologisuus huomioon ottaen, mm. tekemällä tarkat laskelmat rakentamisen vaikutuksista luontoon.

Uusi myymälä tulee käyttämään uusiutuvaa-, ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun lauhdelämmön sekä aurinkopaneelien avulla. ”Näiden toimenpiteiden avulla kiinteistön arjen ylläpidosta saadaan täysin päästötöntä, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola ja jatkaa ”Myös myymälän rakennusmateriaaleissa on kiinnitetty erityistä huomiota ekologisuuteen ja esimerkiksi rakennusmateriaalina käytetty puu on kestävistä lähteistä ja sertifioitua.” Tuemme päästötöntä liikennettä laajentamalla ABC-latausta myös tulevaan Nummelan Saleen.

Uuden kaupan pääurakoitsijana toimii Ojarannan Rakennus Oy ja avajaisia on tarkoitus päästä juhlimaan kesällä 2024.

Lisätietoja: SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola p. 050 466 8252 , toimitusjohtaja Tapio Finér p. 040 540 2006.