Sale Pertteli avattiin uudistettuna 3.11.2023.


03.11.2023

Sale Pertteli avattiin uudistettuna 3.11.2023.

Sale Pertteli avattiin uudistettuna 3. marraskuuta. Myymälä sai uudistuksessa modernimman Sale-värimaailman ja tuotevalikoimaa muutettiin useassa tuoteryhmässä vastaamaan paremmin asiakkaiden toiveisiin. 

”Myymäläuudistuksen myötä saimme profiloitua tuotevalikoimamme juuri Sale Pertteliin sopivaksi” kertoo myymäläpäällikkö Meri-Tuuli Lindberg ja jatkaa: ”Meillä on myös entistä paremmat mahdollisuudet toteuttaa asiakkaiden tuotetoiveita kuin aiemmin.”

Myös ekologisuuteen kiinnitettiin uudistuksessa huomiota mm. muuttamalla vanhat kylmälaitteet energiapiheiksi ovellisiksi kylmäkaapeiksi, sekä vaihtamalla myymälän valaistus moderniksi LED-valaistukseksi. Näillä uudistuksilla saadaan aikaan ilahduttavaa säästöä myymälän energiankulutuksessa.

Uudistuneen myymälän avajaisia vietettiin perjantaina 3.11. mm. makkaranpaiston, Onnenpyörän, ilmapallojen ja Sale-kassien jaon merkeissä.  Paikalle oli saapunut runsain mitoin asiakkaita nauttimaan avajaistunnelmasta. ”Olimme saaneet paljon palautetta, jossa toivottiin myymälän uudistamista. Oli mukava, kun saimme nyt vastata toiveisiin ja esitellä siistin ja viihtyisän myymälän asiakkaillemme”, kertoo Sale ryhmäpäällikkö Joni Toivonen.

Myymälän uudistus oli toivottu myös henkilökunnan toimesta. ”Henkilökunta on enemmän kuin innoissaan uudistetusta myymälästä. On upeaa, kun voimme nyt palvella asiakkaitamme toimivassa ja viihtyisässä, oman kylän olohuoneessa”, sanoo hymyilevä Lindberg lopuksi.

Lisätietoja: Ryhmäpäällikkö Joni Toivonen p. 044-7705 452.