SSO maksaa asiakasomistajilleen Bonuksen lisäksi ylijäämänpalautusta


07.05.2024

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n edustajisto on kevätkokouksessaan vahvistanut ylijäämänpalautuksen maksamisen SSO:n asiakasomistajille. Ylijäämänpalautusta maksetaan SSO:n toimipaikoista vuoden 2023 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista yhteensä yli 0,6 miljoonaa euroa.

SSO:n edustajiston kevätkokouksessa vahvistettiin osuuskaupan hallituksen esitys ylijäämänpalautuksen maksamisesta. Ylijäämänpalautus tarkoittaa sitä, että osuuskauppa ohjaa osan edellisvuoden tuloksestaan takaisin omistajilleen, eli asiakkaille. Päätöksen ylijäämänpalautuksen maksamisesta tekee asiakasomistajien valitsema edustajisto edellisen vuoden tuloksen perusteella.

– Ostojen keskittäminen kannattaa ja hyöty konkretisoituu asiakasomistajille joka kuun 10.päivä, Omistajan tilipäivänä maksettavan Bonuksen muodossa. Toukokuun tilipäivä on varmasti erityisen ilahduttava, kun Bonuksen lisäksi maksetaan myös ylijäämänpalautus. Se on yksi tapamme kiittää asiakasomistajiamme ostojen keskittämisestä omalle alueelle, ja se lisää myös kotiseutumme ostovoimaa ja hyvinvointia, kertoo toimitusjohtaja Tapio Finér.

– Toimipaikkaverkoston uudistukset, kuten Lohjan Prisman uudistus, Sale Nummelan uuden yksikön avaus loppukesästä sekä innovatiiviset ruoan robokuljetukset ovat kaikki panostuksia siihen, että voimme palvella asiakasomistajiamme yhä paremmin myös jatkossa, jatkaa Finér.

 

Lisätiedot: SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006

———————————————————————

Milloin ja mihin ylijäämänpalautus maksetaan?
Ylijäämänpalautus maksetaan SSO:n asiakasomistajien S-Tileille perjantaina 10. toukokuuta.

Mistä ylijäämänpalautusta kertyy?
Ylijäämänpalautusta maksetaan SSO:n toimipaikoista vuoden 2023 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista. Alkoholi ja tupakka sekä ostot yhteistyökumppaneilta ja tytäryhtiöistä (PP-auto ja Lohjan Autokeskus Oy) eivät kerrytä ylijäämänpalautusta.

Paljonko ylijäämänpalautusta on tulossa?
Ylijäämänpalautusta maksetaan 0,25 % SSO:n toimipaikoista vuoden 2023 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista. Pienin palautettava summa on 0,50 euroa.

Lue lisää ylijäämänpalautuksesta