SSO palkkaa noin 300 kesätyöntekijää kesäksi 2020 – Tavoitteena tarjota yhtä monta positiivista kokemusta työelämästä


09.01.2020

SSO työllistää kesällä 2020 noin 300 nuorta toimialueensa myymälöissä, liikennemyymälöissä, ravintoloissa ja rautakaupoissa. SSO osana S-ryhmää on tänäkin vuonna yksi Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppaneista: ”Haluamme olla Suomen vastuullisin ensimmäisten työkokemusten tarjoaja!”

− Tavoitteemme on tarjota nuorille myönteisiä oppimiskokemuksia. Ensimmäisillä kosketuksilla työelämään on tutkitusti vaikutusta ammatti-identiteetin syntyyn ja koko työuran onnistumiseen, kertoo SSO henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.
 
− Kaupan ala on silta työelämään, ja otamme roolimme nuorten työelämätaitojen opastajana vakavasti. Saamme tuhansia hakemuksia vuosittain, mutta haluamme tarjota pikahaastattelun ihan kaikille hakijoille.
 
Pikahaastattelun edellytyksenä on, että tekee hakemuksen meidän rekrytointijärjestelmäämme. Alta löydät suorat linkit hakemiseen.
 
Haluamme, että nuoret näkevät työelämän houkuttelevana ja tuntevat imua työssä oppimaan. Kaikki nuoret eivät valitettavasti saa kesätyötä, mutta hyvää kokemusta työnhaustakin kannattaa ehdottomasti hankkia.
 
SSO:n ensimmäiset haastattelupäivät ovat 27.1. klo 13-16 Salossa, 31.1. klo 13-16 Lohjalla ja 3.2. klo 13-16 Nummelassa. Rohkeasti hakemusta täyttämään jo tänään.  
 
Vastuullinen kesäduuni -kampanja
 
Vastuullinen kesäduuni on Oikotie Työpaikkojen luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. S-ryhmä on yksi kampanjan pääyhteistyökumppaneista. Lue lisää: www.kesaduuni.org