SSO sydämen asialla: Kaikista SSO:n market-,ravintola-, ja liikennekaupan toimipaikoista löytyy nyt sydäniskurit


07.07.2023

SSO sydämen asialla: Kaikista SSO:n market-,ravintola-, ja liikennekaupan toimipaikoista löytyy nyt sydäniskurit

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on asennuttanut kevään aikana kaikkiin market-, ravintola-, ja liikennekaupan toimipaikkoihinsa sydäniskurit 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Tällä turvallisuusteolla SSO jatkaa missionsa ”tehdään yhdessä parempi paikka elää” -mukaista työtä, joka on samalla osa #pieniähyviätekoja -sarjaa.

SSO:n yritysturvallisuuspäällikkö Paavo Hänninen kertoo, että SSO:n henkilökunta koulutetaan sydäniskurien käyttöön ensiapukoulutusten yhteydessä. -Laitteet ovat turvallisia käyttää ja ne eivät anna iskua, jos sille ei ole tarvetta, Hänninen lisää.

Aloite asiakasomistajilta

-Meille on tärkeää kuunnella asiakkaitamme ja kehittää toimialuettamme yhdessä asiakasomistajiemme kanssa. Sydäniskureiden hankkiminenkin oli alun perin asiakasomistajiemme toive, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér. Varsinkin maaseudulla toimipaikkamme ovat tärkeitä ihmisten kohtaamispaikkoja ja sydäniskurien hankinta on merkittävä edistysaskel alueen asiakkaiden turvallisuudelle, Finér sanoo.

Sydäniskurin eli defibrillaattorin avulla voidaan merkittävästi parantaa sydänpysähdyksestä selviämisen ja toipumisen mahdollisuuksia. Laite opastaa käyttöä vaihe vaiheelta, eli sen käyttöä ei tarvitse arkailla. Lähimmän sydäniskurin sijainnin voi tarkistaa osoitteesta defi.fi.