SSO tuo Original Sokos Hotel Rikalaan puuhavihkon täydeltä sanataidetta ja lähiluontotietoa lapsiperheasiakkaille


21.05.2023

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO toteutti yhdessä Original Sokos Hotel Rikalan kanssa luovan luontovihkosen, joka tuo sanataiteen keinoin lähiluontoa tutuksi hotellin lapsiperheasiakkaille. Vihko otetaan käyttöön Original Sokos Hotel Rikalassa 22.5., kansainvälisenä luonnon monimuotoisuuden päivänä.

Onni Oravan luova luontovihko on tutkimusmatka kasvien myyttiseen maailmaan ja mielikuvitukseen. Vihko houkuttelee tutkimaan lähiluontoa tuorein silmin ja innostaa tarttumaan kynään. Erilaiset luovuutta herättelevät tehtävät tuovat mukavaa yhdessä tekemistä hotellin lapsiperheille.

Sanataiteella ja luonnossa olemisella hyvinvointia

SSO ja Original Sokos Hotel Rikala haluavat tuoda luovaa sanataidetekemistä ja opettavaista luontotietoa asiakkaiden ulottuville, osaksi hotellikokemusta. Rikastamalla asiakaskokemusta hyvinvointia tukevilla elementeillä pyritään tarjoamaan työkaluja palautumiseen koko perheelle: niin sanataide kuin luonnossa oleminen lisäävät hyvinvointia, ja auttavat palautumiseen kiireisen arjen vaateista.

– Meille hotellivieraidemme onnellistaminen on sydämen asia. Haluamme tarjota hotellielämyksen, missä ylitämme asiakkaan odotukset. Samalla haluamme, että pienimmissäkin teoissamme näkyisi meidän arvomme ja tahtomme tehdä yhdessä parempaa paikkaa elää, kertoo Original Sokos Hotel Rikalan hotellinjohtaja Jaana Johansson.

SSO haluaa lisätä tietoisuutta luonnon monimuotoisuudesta
Alakouluikäisille lapsille suunnattu vihko sisältää luovia tehtäviä, sekä kasvirunoja, joista tarkkaavaisimmat löytävät niin perinnetietoa kuin kasvihistoriaa. Vaikka tehtävät on suunnattu pääosin alakouluikäisille, nauttii niistä varmasti koko perhe. Aivan pienten lasten kanssa puuhavihkoa voi käyttää niin, että aikuinen toimii kirjurina, ja lukee lapselle tehtäviä sekä tekstejä.

SSO ja Original Sokos Hotel Rikala toivovat vihkon tuovan hotellin lapsiperheasiakkaille iloa ja inspiraatiota luovuuden, läsnäolon ja luonnon avulla.
– On mahtavaa, jos saamme lapsiperheet innostumaan sanataiteesta ja lähiluonnostamme. Se jos mikä on pieni hyvä teko edistää niin omaa kuin luonnonkin hyvinvointia, ja sijoitus pitkälle tulevaisuuteen, sanoo Anu Karppinen asiakkuus- ja viestintäpäällikkö SSO:lta.

Onni Oravan luova luontovihko ilahduttaa hotellin lapsiperheasiakkaita  luonnon monimuotoisuuden päivästä 22.5. lähtien, koko kesän ajan. Vihko on osa SSO:n pieniä hyviä tekoja -konseptia.