SSO:n hallitus teki investointipäätöksen Lohjan kauppakeskuksen rakentamisesta


25.08.2017

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n hallitus on tehnyt investointipäätöksen Lohjan Sokos-kiinteistön tilalle rakennettavasta kauppakeskuksesta.

 ̶  Olemme iloisia, että pääsemme vihdoin aloittamaan rakennustyöt – ja näillä näkymin avajaisia vietetään syksyyn 2019 mennessä. Lohjan keskustaan on tarkoitus rakentaa toimiva ja monipuolinen kauppakeskuskokonaisuus, jossa SSO jatkaa palvelutarjontaansa S-marketin ja ravintolamaailman osalta, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen. 
 
SSO ja Rakennusliike Jatke Oy solmivat alkuvuodesta 2017 yhteistyösopimuksen Lohjan keskustan Sokos-kiinteistön kehittämisestä. Sopimuksen mukaan kauppakeskuksen rakennuttajana toimii SSO ja rakennustöiden toteuttajana sekä urakoitsijana toimii Jatke Oy. Vanhan Sokoksen purkutyöt aloitettiin kesäkuussa 2017 ja purkutyöt alkavat olla maanpäällisten rakenteiden osalta loppusuoralla. Rakennustyöt aloitetaan heti kun mahdollista. Lohjan kaupunki suorittaa rakennustyön aikana katumuutoksia, jotka valmistuvat kauppakeskuksen valmistumiseen mennessä syksyyn 2019 mennessä.
 
Kauppakeskuksen nimi vahvistuu loppuvuodesta, kun syksyn aikana järjestettävän nimikilpailun tulokset selviävät.
 
Lisätiedot:
SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen, puh. 044 7705 700
SSO:n kiinteistötoimen päällikkö Ismo Louhi puh. 044 7705 170