SSO:n kesätyöpaikat haettavana 28.2.2022 asti


05.01.2022

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO työllistää kesällä 2022 noin 350 nuorta. Kaksi kolmannesta SSO:n kesäpesteistä on yli 18-vuotiaille ja tämän lisäksi tarjolla on noin sata S-Kesis-paikkaa 15­–17-vuotiaille, joissa nuoret tutustuvat työelämään vähintään 2–4 viikon mittaisella jaksolla. Haku kesätöihin on käynnissä nyt.

– SSO on yksi toimialueensa suurimmista työllistäjistä. Erityisen paljon työllistämme nuoria ja tälläkin hetkellä palveluksessamme on yli 250 alle 25-vuotiasta. Myös ensi kesänä tarjoamme monipuolisia palvelualan tehtäviä SSO:ssa ja tuemme nuorten mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja päästä myöhemmin kiinni työelämään. Monet meillä nyt työskentelevistä ovat hyvän kesätyökokemuksen myötä saaneet kipinän lähteä opiskelemaan alaa ja hakeutuneet meille myöhemmin töihin, toteaa henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.

Valmentajat perehdyttämisen tukena

– SSO:n menestys syntyy ihmisten avulla. Olemme herkällä korvalla kuunnelleet kesätyöntekijöiden kokemuksia, ja saamiemme palautteiden perusteella panostamme nyt erityisesti työntekijöidemme perehdyttämiseen. Huolehdimme, että kaikki perehdytetään huolella yritykseen, työympäristöön sekä työtehtäviin ja he pääsevät nopeasti osaksi toimipaikan hyvää työporukkaa, Somersalo kertoo.

SSO:n marketkauppaan ja liikennemyymälöihin on palkattu kolme valmentajaa, joiden päätyönä on perehdyttää uudet työntekijät tehtäviinsä. Nämä valmentajat toimivat yksiköiden esimiesten tukena myös kesätyöntekijöiden perehdytyksissä.

− Ykköstavoitteemme on tarjota nuorille myönteisiä työkokemuksia. Työelämään siirtyminen on herkkä vaihe, jolla on tutkitusti vaikutusta koko työuran onnistumiseen. Puhumme esimiestemme kanssa esimerkiksi nuoren kohtaamisen tärkeydestä, Somersalo kertoo.

− Meille kesätöihin hakiessa ei tarvitse arkailla sitä, ettei osaa, sillä me varmasti autamme alkuun, eikä meillä kenenkään tarvitse pärjätä yksin, Somersalo jatkaa.

Myös tänä kesänä SSO kontaktoi aivan jokaisen hakijan, ja haastattelut toteutetaan ajan hengen mukaisesti, koronaohjeistukset huomioiden.

− Kaupan ala on silta työelämään. Haastan kaikki palvelualoilla työskentelevät esimiehet ja kesätyöntekijöitä kohtaavat työkaverit mukaan kannustamisen ja palautteen antamisen positiivisuustalkoisiin, hän lisää.

Kesätyöntekijöille Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajuus

SSO:n tarjoaa tänä vuonna täysi-ikäisille kesätyöntekijöille lahjaksi Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n jäsenyyden. Asiakasomistajana kesätyöntekijät saavat S-Etukortin ja voivat kerätä Bonuksia nykyiseen talouteen tai itselleen. Bonusta kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneidemme yli 2000 toimipaikasta mm. jokapäiväisistä hankinnoista, herkuttelusta, hemmottelusta, elämyksistä ja arjen palveluista.

SSO:n kesätyöpaikkoihin voi hakea 28.2.2022 asti osoitteessa sso.fi/rekry

Lisätiedot:

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo, p. 044 7705 175
Avoimet kesätyöpaikat ja vinkkejä työnhakuun: sso.fi/rekry