SSO:n S-marketit ja Prismat löytyvät nyt S-kaupat.fi palvelusta


01.02.2022

S-kaupat.fi on S-ryhmän uusi, nykyaikainen ja helppokäyttöinen ruoan verkkokauppa. SSO:n Prismat liitettiin S-kaupat.fi -palveluun viime syksynä. Nyt S-kaupat.fi -palvelusta löytyvät Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Prismojen lisäksi kaikki S-marketimme. S-kaupat.fi tulee korvaamaan vanhan Foodie.fi -palvelun kokonaan. Palvelu ei ole vielä kaikilta osin valmis, mutta sitä kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Uusi S-kaupat.fi ja väistyvä Foodie.fi eroavat toisistaan käytettävyydeltään. Uudessa S-kaupat.fi ruoan verkkokaupassa on panostettu asiakaslähtöiseen, helppokäyttöiseen käyttöliittymään. Palvelun tarkoituksena onkin olla ruoan verkkokauppa, joka pystyy vastaamaan nykyaikaisesti asiakkaan tarpeisiisi. S-kaupat.fi ruoan verkkokauppaa kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa, näin varmistetaan, että uusi verkkokauppa on aidosti asiakaslähtöinen – Sinun kauppasi.

S-kaupat.fi -sovelluksella helposti omaan kauppaan

S-kaupat.fi -palvelusta on kehitetty myös helppokäyttöinen sovellus. S-kaupat -mobiilisovellus on ladattavissa älylaitteeseen sovelluskaupasta.  Sovelluksen avulla ruoat voi tilata nopeasti ja helposti missä vain, milloin vain. Kirjautuneena käyttäjänä myös sovelluksen kautta tehdyistä ostoksista saa Bonusta ja ostokset voi tehdä entistä nopeammin tallentamalla maksutiedot. Oman ostoshistoria on helposti näkyvissä ja aiemman tilauksen tuotteet voi kopioida ostoskoriin. Sovelluksella voi lukea myös ean-koodit tuotteista, jolloin ostokset on helppo tehdä vaikka omassa keittiössä.

Tutustu uuteen ruoan verkkokauppaan: S-kaupat.fi