Suomen suurin käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa Emmyn pop up -tapahtuma Lohjan Sokoksella 25.–26.4.


24.04.2024

Käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa Emmy ja Sokos-ketju aloittivat yhteistyön viime keväänä, jolloin kaikkiin Suomen Sokos-myymälöihin toimitettiin Emmy-myyntilaatikot. Laatikoiden avulla asiakkaiden on helppoa ja turvallista myydä vähäiselle käytölle jääneet merkkivaatteet eteenpäin ja ansaita rahaa. 

Alun perin lohjalaisen Emmyn toimintaan voi nyt tutustua Lohjan Sokoksella 25.–26.4, kun Emmy Clothing Company tulee esittelemään toimintaansa second hand pop upin merkeissä. Emmy on paikalla molempina päivinä klo 12–18 Sokoksen 1. kerroksessa.  

– On hienoa tehdä yhteistyötä paikallisen yrityksen kanssa, joka edistää omalla toiminnallaan kestävää kulutusta, kertoo Sokos Lohjan myymäläpäällikkö Tiina Karppinen 

Emmyn verkkokaupasta löytyy noin 90 000 käsin tarkastettua laatutuotetta sekä viikoittain saapuvia uutuuksia. Valikoimiin kuuluu naisten, miesten ja lasten merkkivaatteita, -kenkiä, -asusteita ja aurinkolaseja. Sokoksen ja Emmyn yhteistyö on tärkeä osa S-ryhmän vastuullisuusohjelmaa, jonka yksi keskeinen tavoite on kestävän kuluttamisen edistäminen yhdessä asiakkaiden kanssa.  

– Emmy on perustettu vuonna 2015 Lohjalla, joka on edelleen toimintamme sykkivä sydän. Lohjan tuotekäsittelykeskus työllistää 30 lohjalaista second hand -asiantuntijaa ja täältä käsin valikoimme tuotteet myös Sokos Tampere ja Helsinki -tavarataloissa sijaitseviin Emmy-myymälöihin. Hienoa, että voimme palvella myös Lohjan asiakkaita paikallisesti pop-up-tapahtuman kautta, iloitsee Emmyn operatiivinen johtaja Sienna Kruk.

Emmy myyntilaatikot löytyvät Sokos Lohjan ensimmäisestä kerroksesta. Lisätietoa Emmystä voit lukea yrityksen nettisivuilta: emmy.fi 

Lisätiedot: Sokoksen tavaratalopäällikkö Tiina Karppinen, p. 044 3205 204