Tippukivitapaus Salon Teatterissa


22.02.2022

Mielikuvituksen täydeltä sanailottelua, korviin tarttuvaa musiikkia ja hykerryttäviä hahmoja!

Tippukivitapaus on Laura Ruohosen samannimiseen runoteokseen ja Anna-Mari Kähärän musiikkiin perustuva koko perheen musikaali. Teos palkittiin vuoden 2017 parhaana näytelmätekstinä ja teoksen musiikki vuoden 2018 lastenlevynä. Tippukivitapaus riemastuttaa, mutta pitää sisällään myös tärkeitä ajankohtaisia teemoja: se on kertomus nähdyksi ja hyväksytyksi tulemisen tärkeydestä.

Lennokkaassa tarinassa Pikku Kakkosen Yökyöpelit-sarjasta tuttu Mahtimummeli Päätäi Väätäinen saa ensimmäisen agenttitehtävänsä Agenttinero Narulta. Papupurkista seikkailemaan lähtenyt rohkea pikkupapu Seija Soija ja hänen uusi ystävänsä ujo Hujoppi yrittävät löytää maailman parhaan piilopaikan. Matkallaan heitä seuraa lentämään opetteleva Tukaani. Yhdessä he tapaavat hykerryttäviä hahmoja ja otuksia matkaten mm. yhdeksän tähden luksuspuksus Hiippailuhotellin kautta maan uumeniin tippukiviluoliin.

Suosittelemme näytelmää yli 4-vuotiaille. Yläikärajaa ei ole, sillä tämä esitys viihdyttää niin nirsompaakin ipanaa kuin mahtavinta mummelia.

Esitykset 18.3.2022-7.5.2022

Liput S-Etukortilla 26 € (norm. 28 €). Etuhintaiset liput myynnissä vain Teatterin lipunmyynnissä. Edun lisäksi ei Bonusta.

Lipputiedustelut: Salon Teatteri, Mariankatu 3, 24100 Salo.

myynti@salonteatteri.com 

puh: 044 031 6055 (ti-pe klo 10-16)

lippu.fi