Tutustu Antonioon ja Toastiin!


06.09.2019

Kauppakeskus Lohessa palvelee kaksi uutta herkullista ravintolaa.

Toasti – Eat like a beast, float like a butterfly! 

Jokainen tykkää syödä. Ja onhan se vähän niin kuin pakko, jos haluaa hengissä pysyä. Yhtä kaikki, syötävä on, vaikka olisi karnivori tai vegaani. Parasta on, jos voi syödä hyvin ja kevyin mielin. Sillä tavalla, että joku toinen on ajatellut kaiken olennaisen omasta puolesta. Senpäs vuoksi me kehitimme Toastin. Lounaspaikan, aamupalapaikan, jälkkäripaikan, välipalapaikan, arjen mansikkapaikan – ruokapaikan, josta saat nälkääsi kaiken tarpeellisen terveellisenä!
 
Lämmin voileipä salaatilla, lasillinen silloin kun siltä tuntuu ja seura on oikea. Tervetuloa herkuttelemaan kevyesti, tarkoin valituista raaka-aineista valmistetaan käsityönä maistuvia kokonaisuuksia, jotka sopivat paikan päällä mutustettaviksi tai kainalossa kannettaviksi.
 
Let’s Toasti again! 

 

Meidän kaikkien oma Antonio

 
Kun Antonio saapui Suomeen reilut parikymmentä vuotta sitten, kirjattiin uusi menu maamme ravintolahistoriaan. Antonio on jakanut meille meksikolaisen cantina-ravintolan tulista ilosanomaa ja tutustuttanut latinalaiseen ruokakulttuuriin.
 
Suomi on pikkuhiljaa pehmentänyt Antoniota ja hänen chilintäyteistä temperamenttiaan. Vuosien saatossa Antonio kotiutui Suomeen ja hän löysi uusia ruokainspiraation lähteitä; paikalliset maut ja herkut, lähellä tuotetut pihvilihat ja puhtaat vihannekset. Mikä ehtymätön runsaudensarvi, Antonio tuumasi.
 
Antonion ja Suomen törmäytyksestä syntyi ravintola, jossa aistii vienon meksikolaisen tuulahduksen ja reilun pohjavireen. Sombrerosta on luovuttu, mutta se on edelleen sydämissämme. Kunnioitamme perinteitä modernilla tavalla. Ruoka on nykyaikaista, maukasta ja annokset kauniita.
 
Antonio on herkullinen kimara fun-mexiä, hampurilaistaivasta ja kekseliäitä annoksia. Rakkaat mausteet ovat edelleen mukana, nyt kansainvälisemmällä, lempeämmällä ja luovemmalla pilkkeellä silmäkulmassa. Antonio on meidän kaikkien oma.
 
Antoniossa ei tarvitse miettiä, onko täällä varaa syödä ja löytyykö listalta minulle mieluisaa syötävää, tai uskallanko astua ovesta sisään ja viipyä pidempäänkin. Tunnelma on välitön ja rento, kuten ruokalista ja henkilökuntakin.
 
Vieraamme tulevat aina ensimmäisenä ja haluamme, että heillä on hauskaa hyvän ruuan ja juoman parissa.
 
Paina puuta, Antoniossa ei takuulla purra puuta!