VARO! S-RYHMÄN TUOTEMERKKIEN NIMISSÄ LÄHETETÄÄN HUIJAUSVIESTEJÄ


17.02.2021

Jos viesti vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, älä klikkaa sitä.

Valitettavasti tuotemerkkejämme käytetään ajoittain väärin tai ne liitetään asiattomiin yhteyksiin. Luonnollisesti S-ryhmällä ei ole mitään tekemistä tällaisen toiminnan kanssa.

Huijausviestien tarkoituksena on kyselyjen, osallistumispyyntöjen yms. avulla kerätä luottamuksellisia tietoja, levittää haittaohjelmia tai sitoa vastaaja kohtuuttomiin sopimusehtoihin.

Tuotemerkkiemme käyttö rikolliseen tarkoitukseen on kielletty ja ilmoitamme tarvittaessa tietoomme tulleet huijaukset viranomaisille.

Viime aikoina on erilaisten huijausyritysten rinnalle noussut ilmiö, jossa tietojenkalastelua pyritään tekemään yritysten somejulkaisujen kommenttikentissä tai lähettämällä yrityksen julkaisuja kommentoineille asiakkaille yksityisviestejä, joissa pyydetään rekisteröitymään jollekin ulkopuoliselle sivustolle. Varo huijaussivuja ja tarkista kommenttiisi vastanneen yrityksen profiili!

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ja sen toimipaikkojen Facebookissa tai Instagramissa järjestämissä arvonnoissa palkinnon vastaanottamisen ehtona ei koskaan ole rekisteröityminen vieraille verkkosivuille tai etenkään pankki- tai maksukorttitietojen antaminen.

Jos olet saanut tällaisen viestin, poista se tai sulje viesti klikkaamatta siinä oleva linkkejä. Voit ilmoittaa saamastasi huijausviestistä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskukseen: www.kyberturvallisuuskeskus.fi.

Mikäli tulet huijatuksi ja olet esim. antanut huijaussivustolle luottokorttisi tiedot, ole välittömästi yhteydessä omaan pankkiisi tai luottokorttiyhtiöön. Kortti kannattaa kuolettaa sekä ottaa yhteyttä kuluttajaviranomaiseen www.kkv.fi.

Pahoittelemme ikävää tilannetta ja siitä aiheutuvaa häiriötä.